Connect with us

technokrata

Vodafone: SMS szám a paralimpiai sportolók támogatására

Kütyük

Vodafone: SMS szám a paralimpiai sportolók támogatására

A Vodafone Magyarország közreműködésével 2004. július 19-től jótékony célú SMS-számon lehet segíteni a magyar paralimpiai sportolókat.

A telefonszám: 06-90/676-917, amely 2004. július 19-től működik.

A Vodafone Magyarország 2000-ben már bizonyította, hogy kiemelt feladatának tekinti a paralimpiai sportolók támogatását és sportolási lehetőségeik bővítését, ugyanis 4 évre szóló főtámogatói szerződést írt alá a Magyar Paralimpiai Bizottsággal.

Idén, az Olimpia évében a Vodafone Magyarország életre hívta azt a prémium SMS-számot, melynek teljes bevételét jótékony céllal felajánlja a Magyar Paralimpiai Bizottságnak. A segítség biztosítja az Athéni Paralimpiára készülő sportolók felkészülését, versenyen való indulását, a szükséges sporteszközök beszerzését és természetesen a tehetséges parasportolók felkutatását is, illetve a megfelelő sajtóvisszhang elérését is.

A Vodafone Magyarország, a Magyar Paralimpiai Bizottság folyamatos megsegítésével kívánja kifejezni azt a hozzáállást, amely egyenrangúnak tekinti a paralimpikonokat az olimpikonokkal és felhívja a figyelmet rendkívüli teljesítményükre. Ezt hangsúlyozva, minden évben átadásra kerül a ˝Az év parasportolója˝ díj, melyet a Vodafone Magyarország támogatásával hoztak létre hagyományteremtő szándékkal, kizárólag fogyatékos sportolók részére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle