Connect with us

technokrata

Pannon GSM: nincs semmi trükk, ez a legolcsóbb!

Kütyük

Pannon GSM: nincs semmi trükk, ez a legolcsóbb!

A versenytársaknál akár negyedével kedvezőbb percdíjat kínálnak az új Pannon GSM tarifacsomagok!

2004. július 19-én mutatkozik be a Pannon GSM új, a versenytársak hasonló konstrukcióinál jóval kedvezőbb előfizetési formája Pannon 50, 100, 150, 250, 500 és 1000 néven. Az előfizetési díjak mindegyik csomag esetében teljes egészükben lebeszélhetőek és a tarifák a versenytársaknál hozzáférhető hasonló díjaknál jelentősen kedvezőbbek.

A számlás tarifacsomagok rugalmasságát a kártyások költségkontroll lehetőségével kombináló új tarifák az eddigieknél szélesebb és pontosabb választási lehetőséget kínálnak az előfizetőknek, a piac legkönnyebben átlátható, egyben legkedvezőbb használati díjaival. A kártyás és számlás díjcsomagok előnyeit egyesítve 6 különböző értéktartományban kínálnak a Pannon GSM előfizetőinek kiszámítható és mindenki másnál kedvezőbb költségeket.

Az 50-es csomagot már azok is igénybe vehetik, akik havonta csupán 1.800 forintot szánnak mobilozásra – a versenytársak hasonló csomagjai esetében a belépési küszöb 3.000 forint feletti. A Pannon a sokat telefonálókra is gondolt, és számukra a ma kínált legkedvezőbb 18 Ft-os percdíjat kínálja. A rendkívül kedvező árak az előfizetési díjban foglalt beszélgetési idő felhasználása után is érvényesek – szemben a versenytársak által alkalmazott díjszabással, amelyben a további percek már magasabb áron kerülnek számlázásra.

˝Új csomagjaink a felhasználók igényeihez, telefonálási szokásaihoz igazodó, személyre szabott lehetőséget kínálnak minden jelenlegi és leendő előfizetőnknek: rejtett trükkök és megtévesztő hókusz-pókusz nélkül˝ – jelentette ki Somlyai Dóra, a társaság kommunikációs igazgatója. ˝A piaci verseny éles, de ennek a háborúnak természetesen az előfizetők lesznek a győztesei. A Pannon GSM nemcsak szolgáltatásai minőségében, de az elérhető árakat illetően is az élvonalat jelenti a magyar mobilpiacon˝ – hangsúlyozta a Pannon GSM igazgatója.

Az új Pannon tarifák az egyszerűség és személyre-szabhatóság jegyében születtek. A percdíjak árai megegyeznek az SMS áraival, ettől is még érthetőbb és átláthatóbb az ajánlat. Bonyolult kiegészítő díjcsomagok helyett az új Pannon GSM-konstrukciók áttekinthető és feltételek nélkül érvényes tarifákat alkalmaznak, és kínálják a piac legbőségesebb választékát, amely biztonságos, pontos és átlátható lehetőségeket, valamint az elérhető legkedvezőbb tarifákat jelenti a Pannon GSM ügyfelei számára.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle