Connect with us

Kiegészítő Bluetooth modul Motorola mobiltelefonokhoz

Kütyük

Kiegészítő Bluetooth modul Motorola mobiltelefonokhoz

A Bluetooth kompatibilitást hiányoló Motorola mobiltelefon tulajdonosoknak nem feltétlenül kell új készüléket vásárolniuk, elég, ha e helyett egy kisebb összeget beruháznak a vállalat legújabb kiegészítő termékébe, a Motorola Wireless Adapter DC600-ba.


Mostanság egyre többen ki szeretnék használni a vezeték nélküli Bluetooth technológia nyújtotta előnyöket, azonban vásárláskor rá kell döbbenniük arra, hogy a Bluetooth képes telefonok ára mind a mai napig elég magas. Ez persze nem csoda, hiszen egyelőre csak a magasabb kategóriákban versenyző mobilok támogatják ezt a technológiát. A világ második legnagyobb mobiltelefon gyártójaként jegyzett Motorola azonban megtalálta a megoldást: piacra dobta a teljes nevén Motorola Wireless Adapter DC600-S9874-nek nevezett terméket.

Az újdonságot rendkívül egyszerűen üzembe lehet helyezni, ugyanis nem kell mást tenni, mint a megfelelő csatlakozókat bedugni a legtöbb Motorola készüléken fellelhető soros, illetve headset csatlakozó aljzatokba. A DC-600 39 milliméter hosszú, 42 milliméter széles, 16 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 17 grammot nyom.

A kiegészítő modul a Bluetooth szabvány 1.1-es verziójával kompatibilis és lényegében bármilyen Bleutooth eszközzel összepárosítható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom