Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gombnyomásra szétnyíló új Panasonic mobiltelefon

Kütyük

Gombnyomásra szétnyíló új Panasonic mobiltelefon

A Panasonic hamarosan az európai piacra is bevezeti majd az X400 típusjelzésű, széthajtható kialakítással rendelkező mobiltelefonját, melynek érdekessége, hogy automata, gombnyomásra működő szétnyitó mechanizmusa van.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900) működésű újdonság 82 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 17,5 milliméter vastag, illetve 86 gramm tömegű, vagyis egyértelműen a kicsi és könnyű mobilok közé sorolható.

A 128×128 pixeles felbontású, TFT (Thin Film Transistor) technológiájú folyadékkristályos kijelző több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a beépített digitális fényképezőgép CMOS képérzékelője pedig VGA felbontású, vagyis segítségével maximum 640×480 pixeles felvételeket lehet készíteni.

Említést kell tenni továbbá a polifonikus csengőhangokról, a teljes körű MMS kompatibilitásról, a 2.0-s WAP böngészőről, illetve a Java támogatásról. A Panasonic X400 várhatóan rövid időn belül meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban. A készüléket a Vodafone fogja forgalmazni, az árral kapcsolatban azonban egyelőre nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés