Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson Z500i: EDGE képes széthajtható készülék

Kütyük

Sony Ericsson Z500i: EDGE képes széthajtható készülék

A Z500i vonzó külsejű kagylóhéjas készülék, amely a Sony Ericsson klasszikus stílusjegyeit hordozza magán, kiváló kommunikációs szolgáltatásokat kínál, és emellett rendkívül egyszerűen kezelhető.


A beépített VGA-kamera mind álló-, mind mozgókép rögzítésére alkalmas. A QuickShare technológiával pedig egy-két kattintással elkészíthetők és másoknak elküldhetők a fényképek, hangfelvételek és videók.

A Z500i az EDGE technológia legújabb hálózati fejlesztéseit tartalmazó ún. ˝Class 10˝ kategóriájú EDGE-eszköz. Az új megoldásokkal könnyebb és gyorsabb az e-mailezés, az online játék és az adatelérés; a letöltési sebesség határa 240 Kbit/s, a feltöltésé 120 Kbit/s. Az EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) olyan harmadik generációs mobiltechnológia, amely a szélessávú átvitelt megközelítő sebességet biztosít a mobileszközöknél.

Ez az egyik első Sony Ericsson telefon, amely a ˝Push to Talk over Cellular˝ (PoC) funkcióval adó-vevőként is használható. Ahol szükség van erre a szolgáltatásra, komoly költségek takaríthatók meg, hiszen nem kell kétféle berendezést beszerezni és üzemeltetni. Ami a képek készítését és továbbküldését illeti, a telefon VGA-kamerája mind álló-, mind mozgóképeket képes rögzíteni, amelyek a QuickShare technológiával – akárcsak a hangfelvételek – pár kattintással bárhova továbbíthatók. A 65.536 színnel dolgozó képernyő bármilyen típusú kép megjelenítéséhez ideális, az EDGE adatátvitellel pedig mind a letöltés, mind a webböngészés jelentősen felgyorsul. Ha a telefont összecsukjuk, 4.096 színt megjelenítő színes képernyője képkeresőként szolgál, megjeleníti a hívó fél nevét és fényképét, vagy lehetővé teszi, hogy a felhasználó szöveges üzeneteket olvasson anélkül, hogy ki kelljen nyitni a telefont. A Z500i-ről az adatok bármely PC-vel könnyedén szinkronizálhatók, így a felhasználók útközben is megtekinthetik a határidőnaplót és a névjegyzéket.

A Z500i 2004 negyedik negyedévétől lesz kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés