Connect with us

Sony Ericsson S710a: 1,3 megapixeles kamerás mobil újdonság

Kütyük

Sony Ericsson S710a: 1,3 megapixeles kamerás mobil újdonság

A korábban megjelent S700i-hez hasonlóan az S710a egyedien ízléses kivitelű készülék, amely háromféleképpen használható: álló helyzetben, vízszintesen elforgatva és kinyitva.


Ez a megoldás a felhasználó számára mindig a legkényelmesebb kezelhetőséget biztosítja a fényképezéshez, böngészéshez, telefonáláshoz vagy e-mailezéshez. Az S710a 1,3 megapixeles digitális CCD-kamerát is tartalmaz, amellyel kitűnő minőségű fényképek készíthetők. A képek és a játékok karcmentes, 5,84 centiméter átmérőjű, 262 ezer színű TFT-kijelzőn jelennek meg. A fényképezést vaku és nyolcszoros digitális zoom segíti, így sötétben és távolról is készíthetők felvételek. A QuickShare technológiának köszönhetően az S710a rendkívül könnyen használható: az aktív lencse kinyitásakor a kamera automatikusan bekapcsol, a képek és videók egyetlen kattintással készíthetők, és a felvételek néhány további kattintással továbbíthatók a barátoknak, munkatársaknak vagy családtagoknak.

Az S710a az EDGE technológia legújabb hálózati fejlesztéseit tartalmazó ún. ˝Class 10˝ kategóriájú EDGE-eszköz. Az új megoldásokkal könnyebb és gyorsabb az e-mailezés, az online játék és az adatelérés; a letöltési sebesség határa 240 Kbit/s, a feltöltésé 120 Kbit/s. Az EDGE (Enhanced Data Rates for Global Evolution) olyan harmadik generációs mobiltechnológia, amely a szélessávú átvitelt megközelítő sebességet biztosít a mobileszközöknél.

A felhasználók számos különböző módon küldhetnek képeket, videókat és egyéb adatokat számítógépükre és egyéb eszközökre, például MemoryStick Duo memóriakártyán keresztül, illetve Bluetooth vagy infravörös átvitellel.
Az S710a 2004 negyedik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom