Connect with us

technokrata

A Sony Ericsson bemutatta a K500i kamerás mobiltelefont, a legszórakoztatóbb útitársat

Kütyük

A Sony Ericsson bemutatta a K500i kamerás mobiltelefont, a legszórakoztatóbb útitársat

A Sony Ericsson K500i jelzésű legújabb kamerás mobiltelefonja egyik oldalán úgy néz ki, mint egy telefon, a másikon mint egy fényképezőgép.

Az ötletes megoldás nagy sikerre számíthat a lendületes, aktív életstílust kedvelők körében. A K500i segítségével gyerekjáték a digitális fényképek és videofelvételek elkészítése és továbbküldése, illetve a képek megtekintése és a játékok használata. A nagyméretű színes kijelző tűéles képet ad. A K500i utazás közben is ideális fényképezési, kikapcsolódási és kommunikációs lehetőségeket kínál, és a könnyű használhatóságot ízléses külsővel társítja.

A K500i tulajdonosa sosem unatkozik, mert a készüléket kiváló grafikus megjelenítési képességei ideális játékgéppé teszik. A nagy, 1,9 colos, 65 ezer színt megjelenítő TFT-képernyővel és a MultiAction joystickkel mindig élvezet a játék. A zavartalan játékot a gyors akcióra és sok grafikára épülő mobil alkalmazásokhoz kifejlesztett külön grafikus platform biztosítja (a HI Corp. ˝Mascot Capsule Engine Micro3D Edition˝ nevű grafikus motorja, amely Java 2.0-n fut). A K500i belső tárolója (12 MB) összesen 170 kétdimenziós vagy 45 háromdimenziós játék tárolására elegendő; ezeket a szolgáltatók portáljairól vagy a Sony Ericsson webhelyének ˝Fun & downloads˝ című részéről lehet letölteni. A Sony Ericsson fejlesztői programja keretében az összes szükséges fejlesztőeszközt biztosítja a világ különböző országaiban dolgozó játékfejlesztőknek, akik egyre újabb és izgalmasabb Java-játékokkal állnak elő. A Gameboard EGB-10 játékkiegészítővel párosítva a K500i komplett játékkonzolnak is kiválóan alkalmas.


Az átgondolt tervezés és az intelligens felhasználói felület révén maximálisan kihasználhatók a K500i sokrétű képkezelő funkciói. Elég megfordítani a kétoldalas kivitelű készüléket, és máris használható a négyszeres digitális zoommal rendelkező kamera, ami sokkal természetesebbé teszi a fényképezést és a videofelvételek készítését. A lencsefedő kinyitásakor a kamera automatikusan bekapcsol, és utána pár mozdulattal elkészíthetjük a kívánt fényképeket vagy szórakoztató videofelvételeket, majd azokat a K500i-n megmutathatjuk családunknak, ismerőseinknek. A QuickShare technológiával a felvételek néhány kattintással elkészíthetők, és MMS-ben vagy e mailben továbbíthatók.

A K500i külső megjelenése, csengőhangjai és beállításai bármikor módosítható. Szabadjára engedhetjük fantáziánkat, hiszen a készülékkel korlátlan mennyiségű háttérkép, téma és csengőhang tölthető le és hozható létre. A K500i könnyedén beállítható egy adott hangulathoz, kiránduláshoz, öltözékhez vagy egyszerűen a napszaknak megfelelően, és így teljes mértékben alkalmazkodik tulajdonosa egyéniségéhez. A K500i jelentős méretű, 12 MB-os memóriával rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy játékok, filmek, zenei videók és csengőhangok egész sorát lehessen beszerezni az egyre több letöltőhelyről.

A K500i-hez pár perc alatt megtalálhatjuk vagy megkomponálhatjuk a kívánt csengőhangot. A hangok letöltése a PlayNow technológiával rendkívül egyszerű: egy kattintás és már bele is hallgathatunk a legújabb dallamokba; még egy kattintás, és kész a letöltés. Összesen három kattintással az új csengőhang bekerül a telefonba, és az ára automatikusan hozzáadódik a telefonszámlához. A PlayNow keretében egy sor ingyenes anyagot fogunk biztosítani. A zenészeknek különösen tetszeni fog a négysávos Music DJ alkalmazás, amellyel dobra, basszusgitárra, billentyűs hangszerekre és egyéb hangeffektusokra épülő csengőhangokat komponálhatnak.

A K500i 2004 harmadik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák