Connect with us

technokrata

Oldtimer kagylós mobilok és fából készült telefonok

Kütyük

Oldtimer kagylós mobilok és fából készült telefonok

Vannak olyan mobiltelefon rajongók, akik számára a modern készülékek már túlontúl futurisztikusak, éppen ezért azon fáradoznak, hogy némi retro feelinget honosítsanak meg a piacon.


Egy bizonyos Nicolas Roope úr Pokia márkajelzés alatt olyan mobilos kiegészítőket árusít, melyek klasszikus értékekkel ruházzák fel a manapság forgalomban lévő vadonatúj telefonokat.

Így például a Pokia termékek között találhatók olyan régi tárcsázós telefonok esetében használatos kagylók, melyek minden további nélkül egyfajta oldtimer headsetekként csatlakoztathatók rá az új mobilokra, de a Pokia kínálatában még olyan század eleji telefonos beszélők is fellelhetők, melyek még két külön részből állnak. A legolcsóbb Pokia kiegészítő 40 dollárba kerül, a legdrágábbért pedig 140 dollárt kell fizetni.

Roope szerint a Pokia termékek láttán a mobiltelefonok gyártásával foglalkozó cégek talán ráébrednek arra, hogy az űrkorszaki design egyre unalmasabb a vásárlók számára, és egyszer talán majd klasszikus megjelenésű mobil készülékekkel is elő fognak rukkolni. Emberünk egyébként azt tervezi, hogy hamarosan fából, aranyból, illetve csontból készült mobiltelefonokkal jelenik meg a piacon.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle