Connect with us

technokrata

Motorola i710: PTT és GPS támogatású új széthajtható mobil

Kütyük

Motorola i710: PTT és GPS támogatású új széthajtható mobil

A Motorola bejelentette legújabb mobiltelefonját, az elsősorban közép- és kisvállalkozásoknak szánt, PTT (Push To Talk) támogatású i710-es készüléket.


Az összecsukott állapotban 93,2 milliméter hosszú, 51,8 milliméter széles és 27,4 milliméter vastag, kagylóformájú újdonság nem éppen pehelysúlyú, ugyanis a mérlegen 146 grammot nyom. A standard akkumulátorral 180 perces beszélgetési idő, illetve 55 órás készenléti idő érhető el, az opciós listán szereplő extra akksi pedig 250 perces beszélgetési időt, illetve 75 órás készenléti időt biztosít.

A nagy méretű színes belső kijelzővel felvértezett Motorola i710 telefonkönyvében maximum 600 bejegyzést lehet eltárolni, az egyes kontaktok pedig természetesen hanghívási funkció révén is elérhetők. Az SMS írást prediktív szövegbeviteli technológia segíti, a tájékozódást pedig beépített GPS modul. Mondanom sem kell, hogy a készülék MMS kompatibilis és Java alkalmazások is letölthetők és futtathatók a segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban említést kell tenni a kihangosítási lehetőségről, a diktafon funkcióról, valamint az USB csatlakoztathatóságról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek