Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola i710: PTT és GPS támogatású új széthajtható mobil

Kütyük

Motorola i710: PTT és GPS támogatású új széthajtható mobil

A Motorola bejelentette legújabb mobiltelefonját, az elsősorban közép- és kisvállalkozásoknak szánt, PTT (Push To Talk) támogatású i710-es készüléket.


Az összecsukott állapotban 93,2 milliméter hosszú, 51,8 milliméter széles és 27,4 milliméter vastag, kagylóformájú újdonság nem éppen pehelysúlyú, ugyanis a mérlegen 146 grammot nyom. A standard akkumulátorral 180 perces beszélgetési idő, illetve 55 órás készenléti idő érhető el, az opciós listán szereplő extra akksi pedig 250 perces beszélgetési időt, illetve 75 órás készenléti időt biztosít.

A nagy méretű színes belső kijelzővel felvértezett Motorola i710 telefonkönyvében maximum 600 bejegyzést lehet eltárolni, az egyes kontaktok pedig természetesen hanghívási funkció révén is elérhetők. Az SMS írást prediktív szövegbeviteli technológia segíti, a tájékozódást pedig beépített GPS modul. Mondanom sem kell, hogy a készülék MMS kompatibilis és Java alkalmazások is letölthetők és futtathatók a segítségével.

Végül, de nem utolsó sorban említést kell tenni a kihangosítási lehetőségről, a diktafon funkcióról, valamint az USB csatlakoztathatóságról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés