Connect with us

3 megapixel, 3x-os optikai zoom: nem fényképezőgép, hanem a Samsung új kamerás mobilja!

Kütyük

3 megapixel, 3x-os optikai zoom: nem fényképezőgép, hanem a Samsung új kamerás mobilja!

A Samsung egy páratlanul nagy tudású kamerás mobiltelefonnal rukkolt elő: az SPH-2300 típusjelzésű újdonság 3 megapixeles felbontású, optikai zoomos digitális fényképezőgépet rejt magában.


Miközben a jelenleg forgalomban lévő kamerás készülékek túlnyomó többsége 0,3 megapixeles és mindössze digitális zoommal rendelkezik, addig a dél-koreai vállalat legújabb mobilja ennél tízszer nagyobb felbontású felvételek készítését teszi lehetővé, ráadásul nem digitális, hanem optikai zoommal megspékelve. Tény, hogy az SPH-2300 nem a legelső 3 megapixeles kamerás mobil, azonban az első olyan 3 megapixeles készülék, mely optikai zoom funkcióval büszkélkedhet.

A Samsung SPH-2300 elülső fele a hagyományos mobiltelefonokéhoz hasonlatos, hátsó része viszont sokkal inkább hasonlít egy digitális fényképezőgépre, semmint egy mobilra. A kamera aktiválását követően elsőre furcsa lehet, hogy az optika kitolódik a készülékből, persze ez nem meglepő annak tudatában, hogy az eszköz háromszoros optikai zoomot tudhat magáénak.

Mondanom sem kell, hogy az SPH-2300 beépített vakuval is el van látva, így sötétben sincs akadálya a fotózásnak. A fényképek egyébként mini-SD memóriakártyákon tárolhatók el. Az újdonság várható kereskedelmi ára egyelőre sajnos ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom