Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Bluetooth headsetet mutatott be a Panasonic

Kütyük

Új Bluetooth headsetet mutatott be a Panasonic

A Panasonic kiadta vadonatúj Symbian operációs rendszerű okostelefonja első kiegészítő termékét, egy természetesen más Bluetooth kompatibilis telefonokkal is használható headsetet.


A Panasonic X700-hoz szánt BHX70 típusjelzésű headset méreteit tekintve a középkategóriában versenyez. A mérlegen egész pontosan 23 grammot nyomó újdonság 57 milliméter hosszú, 36 milliméter széles és 30 milliméter vastag.

A jobb és bal fülön egyaránt használható headseten két működésjelző LED kapott helyet. A Headset és Handsfree üzemmódokat ismerő BHX700 Bluetooth Class 3 kompatibilis, és a tízméteres körzetében található telefonokkal párosítható össze. A készülék akkumulátora a gyári specifikációk szerint 125 órás készenléti, illetve 5 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A Panasonic X700 töltőkábelét használó új headset személyreszabhatóságával sincsenek problémák, ugyanis a gyártó három különböző színű cserélhető borítást csomagol mellé. A várható kereskedelmi árral kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés