Connect with us

Hirdetés

technokrata

1,3 megapixeles, makró üzemmódos kamerás mobil újdonság

Kütyük

1,3 megapixeles, makró üzemmódos kamerás mobil újdonság

Az Egyesült Államokban a napokban megkezdődött az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgéppel felvértezett Audiovox PM-8920-as mobiltelefon kereskedelmi forgalmazása.


A Sprint kínálatában fellelhető kagylóformájú újdonság összecsukott állapotban 86,3 milliméter hosszú, 47 milliméter széles, 22,8 milliméter vastag és 109 gramm tömegű. A TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelző felbontása nem különösebben nagy, egész pontosan 128×160 képpont, viszont színmélysége igen csak impresszív, ugyanis az LCD több mint 260 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A fontosabb specifikációk közé sorolható a 8 MB méretű belső memória, a repülőgépes üzemmód, valamint a kihangosító funkció.

Az 1,3 megapixeles felbontású kamera a gyártó szerint páratlanul jó minőségű fényképek készítésére alkalmas. A kamera érdekessége a nyolcszoros digitális zoom funkció, valamint a makró üzemmód, melynek segítségével közeli tárgyakról is éles képeket lehet rögzíteni.

A 300 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott Audiovox PM-8920 a mai elvárásoknak megfelelően Java kompatibilis, polifonikus csengőhangokkal rendelkezik, WAP böngészője pedig 2.0-s verziószámot visel magán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés