Connect with us

technokrata

Samsung SCH-V450: előtérben a 3D-s játékok

Kütyük

Samsung SCH-V450: előtérben a 3D-s játékok

A Samsung hivatalosan is bejelentette az SCH-V450 típusjelzésű vadonatúj, kagylóformájú mobiltelefont, mely elsősorban fejlett háromdimenziós grafikájú játékszoftvereiről ismerszik meg.


A készüléken helyet kapott többek közt a Zio Golf és a Metalion nevezetű játék, de a mobil tulajdonosok a későbbiekben számos új programot is letölthetnek majd a Samsung Fun Club oldalairól.

A 800 MHz-es frekvencián üzemelő, CDMA2000 ax EV-DO szabványú Samsung SCH-V450 105 milliméter hosszú, 48 milliméter széles, 21 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 131 grammot nyom. A készülék belső kijelzője 176×220 képpontos felbontással rendelkezik és 262 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni, vagyis maximálisan megfelel a kor elvárásainak.

Az elforgatható optikájú digitális fényképezőgép 310 ezer pixeles CMOS képszenzorra épül és többek közt sorozatfelvétel funkcióval is rendelkezik. Akinek a beépített memória esetleg nem lenne elegendő, Memory Stick Duo memóriakártyák révén könnyen tovább bővítheti azt. A készülékhez egyébként egy 32 MB kapacitású Memory Stick Duót csomagol a gyártó. A VOD (Video On Demand) és MOD (Movie On Demand) szolgáltatásokkal kompatibilis multimédiás mobilt a Samsung elsősorban az amerikai és a dél-koreai piacra szánja.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle