Connect with us

technokrata

Új díjszabás az Axelero modemes Internet-előfizetéseinél

Kütyük

Új díjszabás az Axelero modemes Internet-előfizetéseinél

Megszűntek az idősávok, az előfizetési díjban foglalt óraszám napszaktól függetlenül használható fel.

Az Axelero Internet 2004. július 1-től új, napszaktól független díjszabást vezetett be a Kombi 15, a Kombi 40 és a Kombi 100 modemes (kapcsolt vonali) Internet-előfizetéseknél, így mostantól már nem csak egyes napszakokban használható fel az előfizetési díjakban foglalt óraszám. Az Internet-használatot és az internetezéshez kapcsolódó telefonos percdíjakat egyben – és változatlan áron – tartalmazó Kombi csomagok előfizetői így mostantól a nap bármely szakában felhasználhatják a szolgáltatáshoz tartozó 15, 40 illetve 100 órás keretet, és szintén egységes túllépési percdíjjal számolhatnak a nap bármely szakában.

Az új Kombi csomagok ára változatlanul bruttó 3000, 6000 illetve 9000 Ft, amely egy percre lebontva a Kombi 15 esetében 3,33, a Kombi 40-nél 2,50, a Kombi 100-nál 1,50 forintos percdíjat jelent. Míg a csomagban foglalt óraszámot eddig csak bizonyos napszakokban (hétköznap 16-24, illetve hétvégén 07-24 óra között) használhatták az internetezők, addig mostantól az előfizetésben foglalt óraszám a nap bármely napszakában igénybe vehető. Az előfizetett órakeret túllépésekor felszámított percdíj szintén egységes lett, napszaktól függetlenül bruttó 5Ft/perc.

Az új csomagok egyben a korábbinál nagyobb lefedettséget is jelentenek: az eddigi Matáv és Invitel területek mellett a Monortel és az Emitel szolgáltatási területén is elérhetők az új előfizetési konstrukciók. Az Axelero Internet tapasztalatai szerint korábban sok felhasználónak okozott gondot az internetezés időtartamának nyomon követése, és sokakat ért váratlanul a kedvezményes időszakon kívüli használat esetén felszámított, az alapszolgáltatás árán felül jelentkező túllépési díj.

Az Axelero Internet jelenleg 23 ezer Kombi 15, 40, és 100 előfizetővel rendelkezik, amelyeknek 80 százaléka a havi 15 órás hozzáférést vesz igénybe.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle