Connect with us

technokrata

T-Mobile: egészséges életmódról mobilon Norbitól

Kütyük

T-Mobile: egészséges életmódról mobilon Norbitól

A T-Mobile ügyfelei mobiltelefonjukkal ezentúl könnyedén tájékozódhatnak a fitnesz és az egészséges életmód főbb kérdéseiről.

A legnagyobb hazai mobilszolgáltató egyedülálló tartalomszolgáltatása július 1-től Schobert Norbi életmódtanácsaival, táplálkozási-, fogyókúrás tanácsaival bővül.

A mobiltelefon napjainkban egyre több területen nélkülözhetetlen segítővé válik, a hírek, szórakoztatás, játékok, mobil vásárlás, videoletöltés mellett a t-zones multimédiás WAP-portálon több ezer oldalnyi, folyamatosan változó, aktuális tartalom található. A T-Mobile ügyfelei közül már több mint 2,5 millióan rendelkeznek WAP-os mobiltelefonnal és a napi átlagos 140-150 ezer főoldal letöltés, valamint az egyes oldalak látogatottsága egyértelműen jelzi, a WAP ma már az információközvetítésben meghatározó szerepet játszik.

Ennek megfelelően Schobert Norbi a T-Mobile ügyfeleinek már nemcsak könyvben, videofelvételen, illetve a tévében, hanem a t-zones WAP-portálon és SMS-ben is hasznos tanácsokkal szolgál. A fitneszguru segítségével lemondások és agyonhajszolt edzések nélkül, a mozgás örömével lehet lefogyni, valamint az elért ideális testsúlyt megtartani. A mobiltelefonnal elérhető szolgáltatásában a t-zones WAP-oldalain a módszer rövid bemutatása, valamint egy olyan interaktív lekérdezési felület is elérhető lesz, amelyen keresztül pillanatokon belül megtudható, hogy mely ételeket, mely napszakban javasolt fogyasztani a testsúlycsökkenés eléréséhez. A szolgáltatásban a mozogni vágyók is megtalálják a kedvükre valót. Rubint Réka, Norbi felesége a t-zones-on mutatja be képekkel illusztrált alakformáló mozgássorát. A szolgáltatás a t-zones-on, a További témák rovat Norbi címszava alatt érhető el. Azoknak, akik SMS-ben szeretnének még többet megtudni az egtészséges életmódról, rövid szöveges üzenetben elég elküldeniük a #Norbi címszót a 777-es hívószámra és minden nap este 18 órakor a Norbi által összeállított másnapi étrendhez kapnak tanácsokat. A szolgáltatás díja 400 Ft/hó.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle