Connect with us

Pannon GSM: változások az SMS és MMS szolgáltatások kapcsán

Kütyük

Pannon GSM: változások az SMS és MMS szolgáltatások kapcsán

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás), valamint az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2004. július 1-től az alábbiak szerint módosulnak.

Emelt díjas SMS alapú szolgáltatás
Az Emelt díjas SMS alapú szolgáltatás új számmal bővül:
Telefonszám – Ár
1785 – 500,00 Ft/üzenet

A feltüntetett árak a távközlési szolgáltatásokra érvényes áfát tartalmazzák.

A Pannon GSM tájékoztatja továbbá előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2.2. pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel, valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek I.3.3 pontjában foglalt rendelkezésekre tekintettel az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás), valamint az igénybevételi díjat előre fizető (kártyás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2004. augusztus 1-től az alábbiak szerint módosulnak.

MMS tartalomszolgáltatás
A 1771-es rövidszámon nyújtott MMS tartalomszolgáltatás megszünik.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és internetes honlapján 2004. július 1-jétől az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom