Connect with us

technokrata

Fly M760: elegáns széthajtható kamerás mobil OLED kijelzővel

Kütyük

Fly M760: elegáns széthajtható kamerás mobil OLED kijelzővel

A Fly bejelentette legújabb nagy tudású mobiltelefonját, az M760 típusjelzésű készüléket, mely leginkább elegáns megjelenéséről, két kijelzőjéről, hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangjairól, nagy memóriájáról, illetve beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű újdonság 89 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 22 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 98 grammot nyom.

A 800 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Fly M760 belső kijelzője TFT (Thin Film Transistor) technológiára épül, 128×160 pixeles felbontású és több mint 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A külső kijelző OLED technológiájú és érdekessége, hogy tükörként is képes funkcionálni. A beépített kamera segítségével maximum 640×480 pixeles (VGA) felbontású fényképeket lehet készíteni.

A 16 MB belső memóriával büszkélkedő készülék telefonkönyve 500 bejegyzésnek biztosít helyet, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a WAP 2.0 böngésző, a GPRS Class 10 támogatás, az MMS küldési és fogadási lehetőség, a Java kompatibilitás, az infravörös port, valamint a diktafon funkció.

A Fly M760 várhatóan 290 dollár körüli áron jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle