Connect with us

technokrata

Díjmentes hívásfogadás külföldön minden T-Mobile hálózatban

Kütyük

Díjmentes hívásfogadás külföldön minden T-Mobile hálózatban

Külföldön akár több mint 300 forintot takaríthatnak meg percenként a T-Mobile ügyfelei!

A T-Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei a nemzetközi mobilhálózat előnyeit élvezve a következő két hónapban külföldi utazásuk során minden T-Mobile hálózatban a nap 24 órájában díjmentesen fogadhatják a beérkező hívásokat.

Július 1. és augusztus 31. között a T-Mobile Magyarország ügyfelei a T-Mobile csoport hálózatain barangolva külön költség nélkül elérhetőek maradnak, díjat kizárólag az indított hívások, küldött üzenetek és az adatforgalom után kell fizetniük. A roaming díjazástól eltérően ebben az időszakban a T-Mobile Magyarország előfizetéses és Domino kártyás ügyfelei Ausztriában, Csehországban, Németországban, Hollandiában, Nagy-Britanniában és az Amerikai Egyesült Államokban a T-Mobile hálózatain a fogadott hívások esetén díjat nem kell fizetniük. A T-Mobile Magyarország előfizetői külföldi utazásuk során leggyakrabban Németországban és Ausztriában használják mobiltelefonjukat.

A T-Mobile hálózatokon az ingyenes hívásfogadás jelentősen csökkenti a külföldi mobilhasználat költségeit. A T-Mobile ügyfelei minden fogadott hívás során az akcióban érintett európai hálózatokon percenként bruttó 118,75 forintot, az Egyesült Államokban bruttó 315 forintot takaríthatnak meg. A kedvezmény – más hazai mobilszolgáltatótól eltérően – külön regisztrációs díj és igénylés nélkül, automatikusan, forgalmi megkötések nélkül vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle