Connect with us

technokrata

Bemutatkozott a Motorola MPx220-as okostelefon

Kütyük

Bemutatkozott a Motorola MPx220-as okostelefon

A Motorola bejelentette legújabb széthajtható kialakítású okostelefonját, az MPx220-at, mely elsősorban Windows Mobile 2003 SE operációs rendszeréről, 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgépéről, Bluetooth kompatibilitásáról, valamint miniSD memóriakártya támogatásáról ismerszik meg.


Mint ismeretes, az amerikai székhelyű gyártó kilenc hónappal ezelőtt dobta piacra az MPx200-as elődmodellt, ezt követően pedig idén februárban rántotta le a leplet az MPx100-ról.

A Motorola MPx220 némileg nagyobb, mint az MPx200, esetében egész pontosan 90 milliméteres hosszról, 48 milliméteres szélességről, 20 milliméteres vastagságról, illetve 110 grammos tömegről beszélhetünk. Újdonság, hogy immár a külső kijelző is színes, illetve, hogy a készülék segítségével immár fényképezni is lehet. Az akár fotónyomtatásra is alkalmas minőségű képek elkészítését egyébként többek közt háromszoros digitális zoom, illetve vaku segíti.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) működésű MPx220 belső kijelzőjének színmélysége nem változott, vagyis maradt 16 bites, ami konkrétan 65.536 színárnyalatot jelent. Az MPx200 komoly negatív kritikát kapott, mert nem rendelkezett Bluetooth kontrollerrel, az MPx220 viszont már támogatja ezt a vezeték nélküli adatátviteli technológiát. A gyártó munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy a készülék várhatóan valamikor a harmadik negyedévben kerül majd forgalomba, az árral kapcsolatban azonban egyelőre nem kívántak nyilatkozni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle