Connect with us

technokrata

A férfiak többet mobiloznak mint a nők

Kütyük

A férfiak többet mobiloznak mint a nők

Egy a Cingular Wireless mobil operátor által a napokban nyilvánosságra hozott felmérésből kiderül, hogy a férfiak immár egymás után negyedik éve többet beszélnek mobiltelefonon, mint a hölgyek – egész pontosan 16 százalékkal.

A jelentés szerint, míg a női mobilosok havonta átlagosan csak 391 percet csevegnek, addig férfi társaik ennél jelentősen többet, mintegy 455 percet társalognak mobil készülékeik segítségével.

A vezetékes telefon használatról készített statisztikák már teljesen más képet mutatnak. Ezek szerint a szebbik nem képviselői 62 százalékkal többet beszélnek vezetékes készülékekkel, mint a teremtés koronái. Szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy mostanság a férfiak is egyre többet beszélnek vezetékes vonalakon, melyet jól szemléltet, hogy nem is olyan rég még 75 százalékos volt a hölgyek előnye.

A férfiak és a nők közel azonos arányban használják mobiltelefonjaik játékszoftvereit, valamint a beépített digitális fényképezőgépes mobilok használatának aránya is nagyon hasonló a két nem képviselői körében. Míg a hölgyek leginkább magánbeszélgetéseket folytatnak mobilon, addig a férfiak elsősorban üzleti kapcsolataikat ápolják a mobil készülékek segítségével.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Samsung Galaxy A

Kütyük

A Samsung Galaxy A sorozatból mindenki tud választani

2019. december 15. vasárnap
fibaro

Smart home

Élet egy okos házban – Fibaro beszámoló

2019. december 14. szombat
iPhone 11

Kütyük

Az iPhone 11 kasszasiker

2019. december 14. szombat
Mido

SmartWatch

75 éves kollekció előtt tiszteleg a Mido

2019. december 14. szombat
Huawei nova 5T

Dotkom