Connect with us

technokrata

Jelentősen csökkenő Relax perc- és SMS-díjak a T-Mobile-nál

Kütyük

Jelentősen csökkenő Relax perc- és SMS-díjak a T-Mobile-nál

A legnagyobb hazai mobilcég július 1-től minden Relax díjcsomagjában jelentősen, a Relax 250 esetén például közel 40 százalékkal csökkenti percdíjait.

A T-Mobile július 1-től minden Relax csomagjában és azok nemzetközi megfelelőiben is nagymértékben csökkenti perc- és SMS-díjait. A Relax előnye, hogy a nap minden időszakában és minden belföldi előfizető felhívására egységes percdíjat kínál, emellett a csomagban foglalt percek megvásárlásán túl külön havidíjat nem kell fizetni. A Relax 1000-es csomag a benne foglalt percek felhasználása esetén a hazai mobilpiacon elérhető hasonló, meghirdetett megoldások között egyértelműen a legolcsóbb lesz.

A T-Mobile előfizetéses ügyfelei a Relax 100-as csomaggal bármely belföldi hálózatba bármely időszakban mindössze 33, a Relax 250-essel 26, a Relax 500-assal pedig 23 forintos percdíjjal telefonálhatnak július 1-től. A Relax 100-as azok számára is optimális, akik eddig Domino kártyát használtak vagy csak keveset telefonáltak. Havi 3.300 forintos összegért ugyanis 100 percnyi beszélgetés jár, ez a legalacsonyabb fizetendő összeg a piacon meghirdetett, azonos elvet követő konstrukciók között.

A Relax díjcsomagok a jövőben nem csak kedvezőbbek, de még egyszerűbbek is lesznek, hiszen a bennük foglalt percek díjának megfelelő SMS tarifák kerülnek bevezetésre. Azaz amennyiben a csomagban foglalt percdíj 22 forint, a szöveges üzenet díja is csak 22 forint lesz. A kiegészítő Relax nemzetközi csomagokkal a világ 29 országának bármely előfizetője belföldi percdíjakkal hívható. Így a nemzetközi Relax perccsomagokban foglalt percek felhasználása esetén külön havidíj nélkül 39, 32, 27 vagy akár 24 forintos percdíjjal hívhatja pl. Németország vagy az Egyesült Államok minden előfizetőjét.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

Dotkom