Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az év végéig maradnak a kedvezményes Internet-díjcsomagok

Kütyük

Az év végéig maradnak a kedvezményes Internet-díjcsomagok

Az állami támogatás tavaly év végi eltörlése ellenére a Matáv 2004. december 31-ig változatlan feltételekkel fenntartja 15, 40 és 100 órás (KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet) Internet-díjcsomagjait azok számára, akik július 1. előtt előfizettek arra.

A Matáv az információs társadalom építése érdekében 2002. augusztusában új internetes konstrukciókat vezetett be, amelyekhez tavaly tavasszal újabbakat társított: 2003. március 1-jétől a Matáv nagykereskedelmi konstrukcióban is kínálta a korábban kiskereskedelmi forgalomban bevezetett 15 és 40 órás Internet-díjcsomagjait, és emellett egy új, 100 órás csomaggal is megjelent a piacon. Ezek révén számottevően – átlagosan mintegy 25%-kal – csökkent az internetezés költsége.

A kedvezményes Internet-díjcsomagokról szóló megállapodásnak megfelelően a kormány és a szolgáltatók azonos nagyságrendű támogatással járultak hozzá a kedvezményes díjak nyújtásához. Az állami támogatás 2003. december 31-ig élt, a Matáv azóta saját maga finanszírozza a kedvezményes csomagok fenntartását. Az állami támogatás eltörlését követően a Matáv lehetővé tette ügyfelei számára, hogy 2004. június 30-ig a korábbival azonos feltételek mellett vehessék igénybe a kedvezményes, 15, 40 és 100 órás Internet-díjcsomagokat. Mivel a Matáv fontos célnak tartja a hazai internetezés tömeges elterjesztését, ezért úgy döntött, hogy azt követően további fél évig (2004. december 31-ig) változatlan feltételekkel biztosítja a KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet csomagokat azon ügyfelei számára, akik 2004. július 1-je előtt fizettek elő arra. A kedvezményes díjcsomagok további értékesítése viszont megszűnik július 1-től.

A döntés következtében a KezdőNet, HaladóNet és IntenzívNet csomagok előfizetőinek elegendő idő áll rendelkezésükre új Internet-díjcsomag választásához. Tekintettel arra, hogy a Matáv új nagykereskedelmi ajánlatokat dolgozott ki, az ezek alapján kialakított új ajánlatokkal már az Internet-szolgáltatók fogják megkeresni az ügyfeleket. Emellett a modemmel internetező kis forgalmú ügyfeleknek kínálja a Matáv Nyílt Internet szolgáltatását, amelyet külön szerződéskötés és havidíj nélkül lehet igénybe venni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés