Connect with us

technokrata

Axelero ADSL Play: 768-as sávszélesség a lakossági ügyfeleknek is

Kütyük

Axelero ADSL Play: 768-as sávszélesség a lakossági ügyfeleknek is

2004. június 15-én új szélessávú szolgáltatást indított útjára az Axelero Internet ADSL Play néven, amelyet az otthoni internetezők számára is elérhetővé teszi a 768 kbit/sec letöltési sebességet biztosító Internet-hozzáférést.

A lakossági ügyfélkörnek kialakított szélessávú ADSL Play Internet-hozzáférés 768 kbit/s letöltési és 128 kbit/s feltöltési sebességet biztosít, azaz jóval gyorsabb, mint az Axelero eddigi lakossági termékei (384/64 vagy 512/128 kbit/s). Az új Internet-elérési lehetőség kifejezetten a szélessávú kapcsolatot igénylő szolgáltatások és internetes tartalmak igénybevételére alkalmas, így például azok számára ajánlott, akik sokat interneteznek és gyakran töltenek le filmeket, zenéket vagy videókat az Internetről.

Az ADSL Play havi díja 2 éves előfizetési kötelezettség vállalása mellet bruttó 15.900, 1 éves kötelezettséggel 16.900 Ft-ba kerül. Az egyszeri belépési díj a nyári akcióban 0 Ft az Axelero Online Áruházban, valamint minden egyéb értékesítési ponton bruttó 4.900 Ft, amely a szeptemberi számlával fizetendő. Emellett az augusztus 31-ig esedékes havi díjakat az Axelero elengedi, így az új előfizetők akár két havi előfizetési díjat is megtakarítva ingyenesen internetezhetnek egész nyáron.

A meglévő Axelero ADSL előfizetők díjmentesen válthatnak át az ADSL Play csomagra, ők 1 éves előfizetési kötelezettség vállalása mellett juthatnak a kedvezőbb, 15.900 Ft-os havi díjú kapcsolathoz. A nyári akció keretében az ADSL Play mellé az Axelero ajándékba adja az Axelero Internet Biztonság szoftvert, amely hatékony védelmet nyújt a számítógépes vírusok és az illetéktelen külső behatolások ellen.

Az akciót a Matáv által nyújtott kedvezmény tette lehetővé, ezért szedtük egy csokorba a különböző szolgáltatók bejelentéseit.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle