Connect with us

technokrata

UEFA EURO2004: kreatív index a Canontól

Kütyük

UEFA EURO2004: kreatív index a Canontól

A csapatok és a játékosok kreativitását mérő index jelent meg az Eurosport honlapján.

Canon Creative Play Index névvel új és egyedülálló szolgáltatást indított útjára a Canon az Eurosport honlapján. A honlap a 2004-es futball EB csapatait és játékosait a kreativitás szemszögéből rangsorolja. Az index a neves sportszakértők által rendelkezésére bocsátott adatok, statisztikák alapján mutatja meg, mennyire kreatívak a játék során a futballsztárok egyénileg, valamint csapatszinten. Az összpontszámot meghatározó statisztikai adatok között szerepelnek a sikeres átadások, szabályos szerelések, rúgott gólok, a gólpasszok stb. Az indexet az Eurosport honlapjára kattintva futtathatják le az érdeklődők (www.eurosport.com).

Néhány érdekes adatot már szolgáltatott a kreatív index. A Canon Creative Play Index szerint ugyanis Franciaország kétségtelenül megérdemelten győzött; az indexen elért 619 pont tökéletesen igazolja az angolok elleni győzelmet, hiszen e meccsen Anglia mindösszesen csak 246 pontot szerzett. Pár nappal ezelőtt még – az azóta kiesett – Spanyolország tűnt a legötletgazdagabb csapatnak, s a legkreatívabb játékos Luis Figo volt.

Napról napra érdemes ellátogatni a Canon Creative Play Indexre. Nemcsak azért mert a regisztrált szavazók értékes Canon berendezésekkel lehetnek gazdagabbak (Digital IXUS 500 + CP-330-as hordozható fotónyomtatót vagy Digital IXUS 430 + CP-330-as hordozható fotónyomtatót nyerhetnek a szerencsések), hanem azért is, mert segítségével könnyebb az esélylatolgatás és érdekes adatokat kaphatunk az EB csapatairól, játékosairól. Ugyanúgy érdemes a honlap aloldalát is tanulmányozni, hiszen itt a meccsek közben folyamatosan frissülnek az adatok, statisztikák.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek