Connect with us

technokrata

Újság-előfizetés mobilon

Kütyük

Újság-előfizetés mobilon

Az újság-előfizetés más mobil kereskedelmi szolgáltatásokhoz hasonlóan SMS-ben történik.

A T-Mobile és a Next Magazin kiadója, a Presse Print Kft. közös megoldásának köszönhetően a legnagyobb hazai mobilszolgáltató ügyfelei – elsőként és egyedüliként a hazai mobilpiacon – ezentúl gyorsan és egyszerűen, mobiltelefonon keresztül fizethetnek elő a Next magazinra.

A magyarországi nagy- és kiskereskedők, gyártók, készítők, importőrök a kereskedelem területén dolgozó szakemberek részére készülő szakmai, hirdetési havilap ezentúl rövid szöveges üzenetben is megrendelhető és az előfizetés díja azonnal mobiltelefonnal kiegyenlíthető. Az új mobil vásárlás szolgáltatás igénybevételéhez az ügyfélnek elég egy normál díjas SMS-ben elküldenie, hogy milyen időszakra kíván előfizetni és az újságot már a következő hónapban postaládájában találhatja.

Az új szolgáltatás bevezetése ismét jelentős lépésnek tekinthető a mobil kereskedelem terén, amelynek részeként a T-Mobile Magyarország ügyfelei már eddig is számos terméket vásárolhatnak meg mobiltelefonon keresztül: mozijegyet válthatnak, apróhirdetést adhatnak fel, virágcsokrot vásárolhatnak, illetve feltölthetik netQuick Internet-csomagjukat. A „Mobil Vásárlás” szolgáltatással a T-Mobile ügyfelei tartózkodási helytől függetlenül, sorban állás, várakozás nélkül, a nap 24 órájában néhány gombnyomással mobiltelefonon keresztül vásárolhatnak.

Az újság-előfizetés más mobil kereskedelmi szolgáltatásokhoz hasonlóan SMS-ben történik és az ügyfélnek a folyamatban csak vásárlási kódra van szüksége. Vásárlási kódot előfizetéses T-Mobile-osok a már meglévő, Domino kártyások a 1777-es központban igényelhető előfizetői jelszóval kérhetnek. A T-Mobile ügyfelei havi számlájukban egy meghatározott értékig (alapesetben 4.000, Aranykártyásként 8.000, Platinakártyásként 12.000 forintig), nagyobb összegű vásárlások esetén, illetve Domino kártyásként az előre feltölthető m-com egyenlegük terhére fizethetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle