Connect with us

technokrata

Piramis: új játék a Jójáték.hu-n

Kütyük

Piramis: új játék a Jójáték.hu-n

Egy gyors és pörgős kártyajátékkal indítja a nyarat a magyar online játékoldal.

A tesztidőszak befejeztével teljes funkcionalitással üzemel a www.jojáték.hu legújabb, Piramis elnevezésű kártyajátéka. A legtöbb számítógép-felhasználó által ismert pasziánsz speciális változatában a piramis alakzatban elrendezett lapokat kell az előírt módon leszedni az asztalról. A szabályok értelmében egy kártyalapot csak úgy lehet leszedni, hogy nem fedi semmilyen más lap, és egyel nagyobb vagy kisebb az éppen felütött lapnál. Egy pálya akkor ér véget, ha az összes kártyát sikerült leszednünk az asztalról. Az eredeti játékhoz hasonlóan természetesen a Piramisban is előfordulhat, hogy nincs lehetőség a további lépésre, ekkor a bal oldali pakliból új lapot kell húzni, addig, amíg folytatni tudjuk a lerakást. Ha elfogyott a pakli, és nincs egyéb lépési lehetőség, a játék véget ér. A sorozatban leszedett lapokért lehet pontot kapni. Minél hosszabb a széria, annál magasabb a megszerezhető nyeremény. A pályák végén a maradék pakliért bónusz jár; laponként tíz pontot gyűjthet be a játékos.

˝A Piramis könnyű és gyors játék a munkában megfáradtaknak, van benne stratégia, de mint a pasziánszok általában, ez sem jön ki mindig. Olyan játékot szerettünk volna, ami pörgős, hogy néhány perc alatt lejátszható legyen egy menet, de ez idő alatt akár csúcsot is lehessen dönteni.˝ – jelentette ki Schön Roland, a Jójáték.hu Kft. fejlesztési igazgatója. – ˝Tizenhárom különböző pálya van, utána az utolsó, ami egyben a legnehezebb, ismétlődik. Amúgy ez egy klasszikus pasziánsz, a szokásos jójátékos játékmenettel.˝

˝A játékkal a pár napos tesztidőszak alatt több mint kilencezren játszottak. Figyelembe véve, hogy az egy hónappal ezelőtt megjelent Videópókerral egy hónap alatt több mint huszonhétezer ember játszott – nyilván egyenként jó pár alkalommal –, gyanítjuk, hogy a Piramis is legalább ennyi játékost fog vonzani.˝ – mondta Michalik Attila, a Jójáték.hu Kft. ügyvezetője.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle