Connect with us

technokrata

Pallas Technologies: mindössze 1 SMS-re a Futball EB-től

Kütyük

Pallas Technologies: mindössze 1 SMS-re a Futball EB-től

A Portugáliától távol lévő szenvedélyes futball-szurkolók a Pallas Technologies által fejlesztett és működtetett rendszer segítségével SMS-ben megkaphatják a legfrissebb híreket.

A Futball EB kezdetével egyidőben elindult a Futball EB-SMS szolgáltatás, amely SMS-ben küldi a híreket, gólokat és eredményeket a regisztráltak számára. Ennek eredményeként rendszeresen kaphatnak híreket a szurkolók mobiltelefonjaikra az EB minden fontos eseményéről.

A szolgáltatás személyre szabott és rugalmas: mindenki maga állítja be, hogy miről kér hírszolgáltatást. Igénybevételéhez a Verseny.hu oldalon kell a szükséges regisztrációt elvégezni, ahol magunk állíthatjuk be a kívánt információt és kiválaszthatjuk, hogy melyik szolgáltatási csomagot kérjük. A honlap minden olyan információt, tájékoztatót tartalmaz, amely az érintettek érdeklődésére tarthat számot. Végül a „hír” szó elküldésével feltölthető a Futball EB Credit, mely után az SMS-ek mindig az aktuális időpontban jutnak el a regisztrálthoz – például a félidő eredmény az első félidő lefújását követő másfél percben érkezik meg a szolgáltatást igénybe vevők készülékére.

Az alábbi csomagok választhatóak:

 • A Mini Csomag 240 forint + ÁFA (06/90/624-009), amely négy SMS hírt tartalmaz: napi menetrend, a meccsek eredménye, aktualitások, hírek
 • A Maxi Csomag: 400 forint + ÁFA (06/90/626-013), amely kilenc SMS hírt tartalmaz: napi menetrend, félidő eredmények, a meccsek eredménye, statisztikák, gólok, aktualitások, kiállítások, 11-es rúgások, stb.

  A rendszert a Pallas Technologies fejlesztette és működteteti. A Pallas Technologies mobilkommunikációs igények kiszolgálására szakosodott, az ehhez szükséges szoftvert, hardvert és kommunikációs csatornát biztosítja. • Szólj hozzá!

  További Kütyük

  Technokrata a Facebookon

  Népszerű

  Hirdetés

  Tipp

  LifeStyle