Connect with us

technokrata

Pannon Happy: Írásban is verhetetlen

Kütyük

Pannon Happy: Írásban is verhetetlen

A hamar sikeressé vált Pannon Happy külön kedvezményt biztosít az SMS-ezőknek.

A Happy SMS 20 szolgáltatással még vonzóbbá teszi vadonatúj, június 1-jén bevezetett tarifacsomagját a Pannon GSM. A hívásiránytól függetlenül egységes percdíjat kínáló Pannon Happy eleve kedvező üzenetküldési díjai az SMS 20 csomag megrendelésével még tovább csökkenthetők.

A Pannon GSM azon ügyfelei számára dolgozta ki és vezette be június 1-jén a Pannon Happy kártyás tarifacsomagot, akik elsősorban nem munka- vagy szórakoztató eszközként, hanem munkaidőn kívüli beszélgetésre kívánják használni mobiltelefonjukat. Ezért aztán csúcsidőn kívül a hívások percdíja csupán bruttó 19 forint, és ugyanennyiért lehet a Pannon Happy-ről bármely belföldi hálózatba SMS-t is küldeni.

Június 15-étől azonban még kedvezőbb áron küldhetik el szöveges üzeneteiket a Pannon GSM előfizetői, ha megrendelik a Happy SMS 20 szolgáltatást.

A Happy SMS 20 szolgáltatás egy havonta egy alkalommal, bruttó 290 forintért igénybe vehető SMS-csomag, mely összegért összesen 20 üzenet küldhetnek el az ügyfelek a belföldi mobil- és vezetékes hálózatokba. Más megközelítésben Happy SMS 20 szolgáltatással rendelkező ügyfelek havonta 20 darab SMS-t bruttó 14,50 forintért küldhetnek, így üzenetküldési díjaik 24%-kal csökkenthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle