Connect with us

technokrata

Csoportos SMS-küldés gyorsan, egyszerűen a Pannon GSM-től

Kütyük

Csoportos SMS-küldés gyorsan, egyszerűen a Pannon GSM-től

A rövid szöveges üzenetek népszerűsége töretlenül növekszik világszerte. Míg 1999-ben szinte még csak szimbolikus jelentőségű volt az SMS, a globális havi forgalom 2002 végére elérte a 30 milliárdot, jelenleg pedig ennek több mint másfélszerese.

A Pannon GSM június 14-étől új szolgáltatással teszi egyszerűbbé a szöveges üzenetek küldését előfizetői számára. A webes és WAP-os felhasználói felületen is megjeleníthető Csoportos SMS segítségével könnyen és gyorsan küldhetik el üzeneteiket tetszőleges számú hívószámra, ráadásul praktikus szolgáltatás plusz költséggel sem jár.

Elmarad a hétvégi piknik, korábban kezdődik a tárgyalás, vagy megérkeztek a boltba a törzsvásárlók által rendelt termékek? Pontosan az ilyen alkalmakra találták ki a Csoportos SMS-t. A Pannon GSM június 14-én indult új szolgáltatása egyszerű és hatékony egyidejű üzenetküldést tesz lehetővé tetszőleges számú címzett részére.

A havi díj nélkül igénybe vehető Csoportos SMS szolgáltatást egyszerű regisztrációt követően a Pannon GSM bármely számlás előfizetője igénybe veheti. A Csoportos SMS a PannonW@P-on keresztül és a Pannon GSM internetes oldaláról egyaránt elérhető, de hagyományos SMS-ben is használható. A felhasználók a webes, illetve WAP-os felületen gyakorlatilag korlátlan számú címzett-csoportot állíthatnak össze, amelyek tagjai részére egyetlen mozdulattal küldhetik el szöveges üzeneteiket.

Mivel a Csoportos SMS ennek köszönhetően nem csak baráti, családi kommunikációra, de akár üzleti információk továbbítására is alkalmas, különösen hasznos, hogy az így elküldött üzenetek el is menthetőek az SMS Albumban, ahonnan bármikor visszakereshetőek. Más internetes alapú SMS-küldő szolgáltatásokkal ellentétben a Csoportos SMS-en keresztül kézbesített szöveges üzenetek feladójaként az előfizető telefonszáma jelenik meg, így a címzettek kényelmesen és közvetlenül válaszolhatnak az SMS-re. További hasznos funkció, hogy a Csoportos SMS-sel időzíthetjük is az üzenet kézbesítését, így automatikus és megbízható emlékeztetőként is szolgálhat – egyszerre akár 99 ember számára.

A Csoportos SMS szolgáltatás igénybe vétele ingyenes, az előfizetőknek csupán a rövid szöveges üzenetek küldésének tarifacsomagjuk szerinti díját kell megfizetniük. A Pannon GSM által biztosított SMS-kedvezmények természetesen ebben az esetben is érvényesek: erre a szolgáltatásra is megrendelhető például a rendkívül kedvező díjat nyújtó SMS 80 csomag.

A rövid szöveges üzenetek népszerűsége töretlenül növekszik világszerte. Míg 1999-ben szinte még csak szimbolikus jelentőségű volt az SMS, a globális havi forgalom 2002 végére elérte a 30 milliárdot, jelenleg pedig ennek több mint másfélszerese. A Pannon GSM ügyfelei naponta több, mint másfélmillió szöveges üzenetet küldenek, amely szám jeles alkalmakkor – például Karácsonykor – tovább sokszorozódik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák