Connect with us

technokrata

Már letölthető kalózváltozatban a legújabb Harry Potter

Kütyük

Már letölthető kalózváltozatban a legújabb Harry Potter

A filmipar minden erőfeszítése ellenére a népszerű varázslótanonc legújabb megfilmesített kalandja, a Harry Potter és az azkabani fogoly illegális forrásokból már letölthető.

A Harry Potter legújabb kalandjait megjelenítő film beállt a Mátrix, a Gyűrűk ura és a Csillagok háborúja – A klónok támadása című alkotások sorába; a trilógia harmadik része ugyanis annak ellenére letölthető már az Internetről, hogy alig pár hete volt a mozibemutató. Pedig a filmkiadók szinte mindent megkíséreltek, hogy meggátolják ezt: az amerikai mozikban például olyan speciális, éjjellátó készülékkel látták el a filmszínházak alkalmazottait, amellyel azok kiszúrhatták a sötétben ˝sutyiban˝ kamerázó látogatókat.

Minden erőfeszítés hiábavaló volt: már több, warez anyagokkal foglalkozó külföldi kalózoldalon is felbukkant a Harry Potter eposz legújabb darabjának AVI változata. Legalábbis a the Inquirer IT-bulvárlap értesülései szerint, akik minden bizonnyal látták is a filmet, mert beszámoltak annak meglepően jó minőségéről (egy kamerával rögzített, úgynevezett screener állomány gyakran még a VHS-nívót sem közelíti meg).

Az értesülések szerint a kalózváltozat az USA-ból származik, minden bizonnyal egy mozi vetítőfülkéjéből vették fel. Európában először észak-keleti szomszédunknál, a warez anyagok egyik nagy ˝lelőhelyének˝ számító Ukrajnában bukkant fel, mára azonban már kis kutatással mindenhol meg lehet találni – állítólag. A DVD-khez szokott szemek azonban minden bizonnyal nem fogják értékelni a számukra satnya minőséget, arról nem is beszélve, hogy a film ilyentén beszerzése sem törvénytisztelő magatartás…Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle