Connect with us

Hirdetés

technokrata

100 MB-os e-mailes postafiók a Yahoo-tól

Kütyük

100 MB-os e-mailes postafiók a Yahoo-tól

Az amerikai szolgáltató valóra váltotta, amit ígért: ingyenesen igénybe vehető e-mailszolgáltatása mindenki számára 100 MB-nyi kapacitást biztosít.

Két és fél hónapja a Google robbantotta ki az ˝e-mailháborút˝: Gmail szolgáltatása 1 GB-os tárkapacitást kínál mindenkinek, aki regisztrál a cégnél (a lehetőség egyelőre tesztfázisban tartózkodik). Nem sokkal ezután a Yahoo néhány véletlenszerűen kiválasztott felhasználójának e-mailt küldött, melyben arról értesítette őket, hogy ingyenesen válthatnak a nagyobb tárterülettel rendelkező szolgáltatására. A Yahoo ingyenes e-mailpostafiókja 6 MB-nyi kapacitással rendelkezett, a nagyobb változat igénybevételének díja 50 dollár volt (ezért cserébe 100 MB-nyi helyet kaphatott a felhasználó). Ez utóbbi szolgáltatás lehetővé tette nagyobb méretű csatolmányok küldését is.

Egy hónapja bejelentették, hogy tovább bővítik a tárhely felhasználásának lehetőségeit: ennek során a szolgáltatást ingyenesen igénybe vevők számára 100 MB-os kapacitást kínálnak üzeneteik tárolására. Azok, akik eddig is előfizetői voltak a lehetőségnek, virtuálisan korlátlan tárhelyre tesznek szert a nyáron. Mindez a Yahoo Mail hamarosan bárki által megtapasztalható ráncfelvarrásának a része, mely jobban előtérben helyezi a többi, Yahoo márkanév alatt futó szolgáltatásokat (például a digitális fényképek megosztására szolgáló Photos-t vagy a Messengert).

A fenti bejelentések a napokban vált realitássá: a Yahoo-s postafiókok – a szolgáltató jelentése szerint – már 100 MB-os tárkapacitást kínálnak. A prémium ügyfelek részére pedig 2 GB-nyi tárolóhely áll rendelkezésre, s ennek éves előfizetési díja is lecsökkent (20 dollárra).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés