Connect with us

technokrata

Nokia 6170 kameratelefon: kifinomultság rozsdamentes acélból

Kütyük

Nokia 6170 kameratelefon: kifinomultság rozsdamentes acélból

Az idei, Szingapúrban és Helsinkiben egyidejűleg megrendezett Nokia Connection konferencián a Nokia a 6170-es készülék bemutatásával stílusos, összecsukható kameratelefonnal gazdagította középkategóriás telefonjainak sorát.

A rozsdamentes acél borítású Nokia 6170 telefon modern formában a legújabb mobiltechnológiát kínálva megoldja a programokkal telezsúfolt napok jelentette problémát. A háromsávos Nokia 6170 két változatban kapható: a főként az európai és ázsiai piacra szánt GSM 900/1800/1900, és az amerikai kontinensen forgalmazott GSM 850/1800/1900 verzióban. A szállítások a tervek szerint 2004 utolsó negyedévében indulnak. A készülék adómentes, nem támogatott viszonteladói ára várhatóan 250 euró körül mozog majd.


A Nokia 6170 határidőnaplójának és névjegytárának szinkronizálásával a sokat utazó felhasználók nem vesztik szem elől munkahelyi és társadalmi kötelezettségeiket. A helyi és a távolból elvégezhető egyeztetéssel rendben tartható a találkozók listája és a névjegytár, míg az EDGE kapcsolatnak köszönhetően az információk, például a streaming videotartalmak, hírek és útikalauzok gyorsabban eljutnak a Nokia 6170 telefonra.

Késésben vagyunk? Partnerünket vagy akár egy egész csoportot a push to talk révén egyetlen gombnyomással elérve azonnal értesíthetjük a késésről. Ha nem tudjuk fogadni a hívásokat vagy a szöveges üzeneteket, a Nokia 6170 jelenlét szolgáltatással bővített névjegytára tájékoztatja munkatársainkat elérhetőségünkről és tartózkodási helyünkről.

A külső, 96×65 kijelző maximum 4.096 színt támogat, így ideális felület a kijelzővédők és háttérképek számára, emellett tájékoztat a bejövő hívásokról, kijelzi a dátumot, az időt, valamint a telefon státuszát. A fényes, 128×160 belső kijelző 65.536 színárnyalatot jelenít meg, ezért alkalmas a kényelmes xHTML böngészésre, valamint tökéletes csatornául szolgál a beépített VGA kamerával készült színes fényképek és videofelvételek megtekintésére. A teljes körű MMS funkciókészlettel rendelkező Nokia 6170 kameratelefon nem csupán a legfontosabb dolgok megörökítésében segít, hanem az emlékek megosztásában is.

Az igényes kommunikációs eszközt megtestesítő Nokia 6170 beszélgetési ideje eléri a négy órát, készenléti ideje pedig 270 óra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle