Connect with us

technokrata

Nokia 2600: új olcsó modell Finnországból

Kütyük

Nokia 2600: új olcsó modell Finnországból

A Nokia 2600 (EGSM 900/1800 vagy GSM 850/1900) telefon színes kijelzőt, többszólamú csengőhangokat (beépített MIDI), és sokoldalú mobilfunkciókat hoz el a Nokia gyorsan bővülő piacokra szánt készülékei közé.


A stílusos, a felhasználó első mobilkészüléknek szánt telefon az egyéni hatékonyságnövelő szolgáltatások, a kedvező ár, és az egyszerűen használható felhasználói felület optimális kombinációját nyújtja. A Nokia 2600 hasznos telefonfunkciókat, például táblázatszerkesztőt, névjegytárat és határidőnaplót biztosít a várhatóan gyorsan növekvő piacokon dolgozó szakemberek számára. A választható színvilág és a többszólamú (beépített MIDI) csengőhangok révén széleskörű lehetőség nyílik a készülék személyre szabására, így a Nokia 2600 kiváló választás lesz a hangforgalomra koncentráló, monokróm kijelzővel rendelkező telefont első ízben, vagy jelenleg birtokló felhasználók számára.

A Nokia 2600 táblázatkezelő funkciója segítségével menet közben is nyomon követhetjük költségeink alakulását. A Nokia 2600 továbbfejlesztett határidőnaplóval is rendelkezik, amely mind az üzleti megbeszélések, mind a személyes randevúk beosztása során hathatós segítséget nyújt. A szakmai hatékonyságot emlékeztetőkkel növelhetjük. Üzleti partnereink névjegyeit egyszerűen kezelhetjük, és SMS-ben küldhetjük tovább, így ez elérhetőségeink cseréje gyors és egyszerű. A telefont még személyesebbé tehetjük, ha az egyes telefonszámokhoz vagy csoportokhoz egyedi, többszólamú csengőhangot rendelünk. A Nokia 2600 a szórakoztatás jegyében gyárilag telepített játékokat is tartalmaz.

A 94,5 gramm tömegű Nokia 2600 beszélgetési ideje eléri a három és fél órát, készenléti ideje pedig 250 óra. A Nokia 2600 helytől függően ólomszürkében, hidegkékben, mélyzöldben, gyöngyfehérben és ezüstrózsaszínben lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle