Connect with us

technokrata

Happy SMS 20 a Pannon GSM-től

Kütyük

Happy SMS 20 a Pannon GSM-től

A szolgáltatás 20 darab SMS küldését teszi lehetővé a Pannon GSM hálózatából belföldi hálózatokba, a tarifacsomag szerinti díjhoz képest kedvezményes áron.

A szolgáltatás kizárólag Pannon Happy tarifacsomaggal vehető igénybe.

A szolgáltatás 30 naponta egyszer rendelhető meg. Az adott számlázási időszakban a fel nem használt SMS-ek nem vihetők át a következő számlázási időszakra.

A szolgáltatás havidíja: bruttó 290 Ft. (7.200 Ft-os feltöltőkártya esetében bruttó 257 Ft, 14.400 Ft-os feltöltőkártya esetében pedig bruttó 232 Ft)

Az igénybevétel feltételei: a szolgáltatás megrendelése, valamint a szolgáltató mindenkor érvényes díjszabásában szereplő – ezen szolgáltatásra vonatkozó – havidíj megfizetése. A szolgáltatás megrendelése esetén az elküldött SMS-ek először a 20 darab SMS-ből kerülnek levonásra.

Az előfizető a szolgáltatás lemondására irányuló nyilatkozatát bármikor megteheti, azonban a lemondás mindig csak a szolgáltatás megrendelésétől számított 30. napon válik érvényessé.

Az igénybevétel korlátja: ha a mobiltelefon nem alkalmas szöveges üzenetek küldésére és fogadására, illetve ha az előfizető nem rendelkezik SMS szolgáltatással és nem rendelkezik Pannon Happy tarifacsomaggal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle