Connect with us

technokrata

DVDrent.hu – online DVD-kölcsönző indult

Kütyük

DVDrent.hu – online DVD-kölcsönző indult

A Fotexnet.hu Áruházat üzemeltető Fotexnet Kft. Magyarországon eddig egyedülálló e-kereskedelmi szolgáltatatást indított DVDRent.hu néven.

Egy ideje már Magyarországon sem ismeretlen fogalom az online DVD-kölcsönző szolgáltatás, azonban a Fotexnet által indított oldalra regisztrálók számos olyan előnyt élvezhetnek, melyekre nemzetközi szinten is alig akad példa. A DVDrent.hu oldal csaknem 1000 címet tartalmazó kínálatából a regisztrált felhasználók minden megkötés nélkül válogathatnak és egyidőben három film kiszállítását kérhetik. A többi kiválasztott film kívánságlistára kerül, és az ügyfélnél levő filmek visszaküldését követően automatikusan kiszállításra kerülnek.

A DVDrent szolgáltatását a felhasználók havi 3900 forintért vehetik igénybe, és a tagság ideje alatt korlátlan számú DVD-t kölcsönözhetnek, tetszőleges időre, hiszen a kikölcsönzött korongot az előfizetők bármeddig maguknál tarthatják anélkül, hogy emiatt késedelmi díjat kellene fizetniük. Az új e-kereskedelmi szolgáltatás újítása, hogy a kikölcsönzött DVD-ket a szolgáltató saját futárai viszik házhoz, a felhasználóknak maximális kényelmet biztosítva. A filmek visszaszállításáról szintén a DVDrent.hu futárai gondoskodnak.

A DVDrent.hu a hazai videótékák 50-200 DVD-ből álló választékától eltérően mintegy 1000 címmel rendelkezik, a legújabb megjelenésekkel. Egy-egy sikerfilmből több példány van raktáron, hogy lehetőleg minden igény kielégíthető legyen és egyetlen felhasználóknak se kelljen kedvenc filmjére várnia.

A szolgáltatás 2004. június 15-től egész Budapest területén igénybe vehető és várhatóan már az idei év második felében számos vidéki nagyvárosban is elérhetővé válik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle