Connect with us

A Nokia bejelentette a 2650-es mobiltelefont

Kütyük

A Nokia bejelentette a 2650-es mobiltelefont

A vonzó, összecsukható Nokia 2650 telefon (EGSM 900/1800) színes kijelzőt, böngészőt, MMS-t, Java játékokat és Java alkalmazásokat vonultat fel.


Klasszikus formatervezése és gazdag funkciókínálata révén a Nokia 2650 elegáns és megfizethető választás mindazok számára, akik munkahelyi és magánéleti kommunikációs célra egyaránt igénybe szeretnék venni a készüléket. A személyes időbeosztást kezelő, hasznos funkciókkal rendelkező Nokia 2650 határidőnaplója olyan fejlett szolgáltatást biztosít, amelynek segítségével nem felejtkezünk meg a fontos üzleti és privát eseményekről. A könnyen kezelhető névjegytárban lehetőség nyílik a mindenféle elérhetőséget tartalmazó névjegykártyák SMS-en vagy a képet tartalmazó névjegykártyák esetében MMS-en át történő küldésére és fogadására.

A Nokia 2650 színes kijelzője és a beépített xHTML böngésző sokféle lehetőséget, például GPRS-en át letölthető háttérképeket, választható színvilágot, és grafikákat biztosít a készülék személyre-szabására. A bejövő hívásokra a többszólamú csengőhangok és a Nokia 2650 borításán felvillanó lámpák hívják fel a figyelmet. A Nokia 2650 telefont a www.nokia.com/shop oldalon letölthető csengőhangok, Java játékok és alkalmazások segítségével még inkább a személyes igényeinknek és szokásainknak megfelelően állíthatjuk be.

A 97 gramm tömegű Nokia 2650 beszélgetési ideje eléri a három órát, készenléti ideje pedig 300 óra. A normál értékesítési csomag színválasztéka helytől függően piros, ezüst, barna és füstszürke lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom