Connect with us

technokrata

Pannon GSM díjszabás változás: Csoportos SMS

Kütyük

Pannon GSM díjszabás változás: Csoportos SMS

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy az igénybevételi díjat utólag fizető (számlás) szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 1. sz. mellékletét képező díjszabások 2004. június 14-től az alábbiak szerint módosulnak.

Csoportos SMS
A Csoportos SMS-szolgáltatás lehetővé teszi SMS-szolgáltatással rendelkező előfizetőinknek üzenetük egyszerre több címzettnek történő eljuttatását egyszeri üzenetszerkesztéssel. Az üzenetküldés készülékről, WAP-ról, illetve webes felületről is kezdeményezhető. A szolgáltatás SMS-tároló funkciója lehetővé teszi, hogy a szolgáltatás központi számára (1770) készülékről küldött üzenetek eltárolódjanak, anélkül, hogy elküldésre kerülnének.

Az igénybevétel feltétele: A Csoportos SMS-szolgáltatás csak az SMS-szolgáltatás egyideju megrendelése,
valamint a szolgáltató mindenkor érvényes díjszabásában szereplő – ezen szolgáltatásra vonatkozó – használati díj megfizetése esetén vehető igénybe.

Amennyiben az előfizető a Csoportos SMS-szolgáltatást Pannon GSM Wap-, vagy Internetszolgáltatásán keresztül kívánja igénybe venni, úgy azt a két Szolgáltatás egyidejű megrendelése, valamint a szolgáltató mindenkor érvényes díjszabásában szereplő – ezen szolgáltatásra vonatkozó – használati díj megfizetése esetén vehető igénybe.

Az SMS küldésének díja megegyezik a szolgáltató mindenkor hatályos díjszabásában meghatározott, tarifacsomag szerinti SMS-küldés díjával. Az üzenettárba történő SMS küldésének díja megegyezik a szolgáltató mindenkor hatályos díjszabásában meghatározott, tarifacsomag szerinti, a Pannon GSM hálózatán belüli SMS küldésének díjával.

A Szolgáltatás központi száma által küldött információs üzenetek fogadásának díja:
SMS-ben: díjmentes
Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele a Pannon GSM internetes felületéről, illetve wapos felületéről történik, úgy a díjazása megegyezik a szolgáltató mindenkor hatályos díjszabásában meghatározott Wap- és Internetszolgáltatásokra vonatkozó díjakkal.

Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele más szolgáltató Internet hozzáférésével történik, abban az esetben az adott szolgáltató mindenkor hatályos díjszabása az irányadó.

Az előfizető által a szolgáltatás központi számára küldött, az előfizető adatait, illetve személyes beállításait tartalmazó üzenetek küldésének díja:
SMS-ben: díjmentes. Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele a Pannon GSM internetes felületéről, illetve wapos felületéről történik, úgy a díjazása megegyezik a szolgáltató mindenkor hatályos díjszabásában meghatározott Wap- és Internetszolgáltatásokra vonatkozó díjakkal. Amennyiben a szolgáltatás igénybevétele más szolgáltató Internet hozzáférésével történik, abban az esetben az adott szolgáltató mindenkor hatályos díjszabása az irányadó. A szolgáltatás igénybevétele során az SMS-kedvezmények érvényesíthetők. A szolgáltatás csak regisztráció után vehető igénybe. A szolgáltatáshoz kapcsolt regisztráció díjmentes.

A regisztrációra az alábbi módokon van lehetőség:
– Interneten a Csoportos SMS kezdőoldalán, telefonszáma megadásával,
– SMS-ben, a 1770-es számra a #reg szöveg elküldésével
– WAP-on, a Csoportos SMS WAP oldalán.

A sikeres regisztráció és aktiválás után az előfizető kap egy belépési jelszót, mellyel elkezdheti a Csoportos SMS-szolgáltatás használatát. Amennyiben az előfizető a Csoportos SMS-szolgáltatást 9 hónapon keresztül nem veszi igénybe (a szolgáltatás használatában nem történt aktív művelet), a szolgáltatónak jogában áll az előfizető regisztrációját előzetes bejelentés után megszüntetni. Amennyiben a szolgáltató által meghatározott időn belül a bejelentésre az előfizető részéről nem érkezik törlést visszautasító visszajelzés, úgy az előfizető szolgáltatásban tárolt adatai törlődnek. Az előfizetőt e rendelkezés nem korlátozza abban, hogy kérhesse a Csoportos SMS-szolgáltatás lemondását, illetve regisztrációját a szolgáltatásra.

A Szolgáltatás SMS-ben, illetve Wap-on történő elérése csak a Pannon GSM hálózatából vehető igénybe. A szolgáltatást kizárólag a Pannon GSM előfizetői vehetik igénybe.

Az igénybevétel korlátja:
Ha a mobiltelefon nem alkalmas szöveges üzenetek küldésére és fogadására. Ha a mobiltelefon-készülék nem alkalmas a WAP hozzáférési szolgáltatások valamelyikének igénybevételére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle