Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola i830: széthajtható mini üzleti mobil

Kütyük

Motorola i830: széthajtható mini üzleti mobil

A Motorola bejelentette legújabb mobiltelefonját, az i830 típusjelzésű, rendkívül kis méretekkel rendelkező készüléket.


A széthajtható kialakítású újdonság mindössze 83 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 20 milliméter vastag, vagyis alig nagyobb egy kártyalapnál, miközben tömege alig 100 gramm. A kis méret azonban korántsem jelent korlátozott szolgáltatási kört, sőt az i830 egy meglehetősen nagy tudású készülék.

A rendkívül kompakt, elegáns megjelenésű, bronz színben pompázó és egyben széles szolgáltatási körű i830 megújult termékcsaládunk fontos részét képezi – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán Rey More, az amerika székhelyű vállalat egyik vezető munkatársa. More elmondta, hogy a 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes belső folyadékkristályos kijelzővel felvértezett újdonság vélhetően elsősorban a kis méretű készülékekre vágyó üzleti vásárlók körében lesz népszerű.

A Java kompatibilis Motorola i830 többek közt GPS, vagyis globális helymeghatározó technológiával is fel van vértezve és mind vizuálisan, mind pedig hangban képes útvonal követési tanácsokat adni. A 600 férőhelyes telefonkönyvvel ellátott i830 kihangosítható, hangparancsokkal irányítható és diktafonként is képes funkcionálni. A készülék újdonság az amerikai Nextel szolgáltató kínálatában kétéves előfizetéssel 299 dollárba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés