Connect with us

technokrata

Egyedülálló mobil zeneszám-letöltés a djuice jóvoltából

Kütyük

Egyedülálló mobil zeneszám-letöltés a djuice jóvoltából

A Pannon GSM június 10-én, a nagy sikerű Viva Comet díjátadó gálán bejelentette, hogy a djuice márka hamarosan egy Európa-szerte friss szolgáltatással: a zeneszámok mobiltelefonra történő letöltésének lehetőségével forradalmasítja a hazai zenei és szórakoztató piacot.

A két vezető lemezkiadóval közösen megvalósuló szolgáltatás nem csak jellegében, de technológiájában is újszerű.

A hazai mobilpiacon elsőként nyújt lehetőséget a Pannon GSM, valamint önálló márkája, a djuice arra, hogy a felhasználók legálisan CD-minőségű zenei hangfelvételeket tölthessenek le az arra alkalmas telefonkészülékükre. A BMG és a Warner Music lemezkiadó társaságokkal együttműködve létrehozott szolgáltatás slágerek százait juttathatja el a felhasználókhoz, akik tetszőleges alkalommal meghallgathatják a mobiljukra letöltött számokat.

A szolgáltatás műszaki hátterét az amerikai Chaoticom biztosítja. Az általuk kidolgozott speciális fájlformátum kifejezetten a GPRS alapú letöltést támogatja: a hatékony tömörítésnek köszönhetően az adatátvitel ideje nem haladja meg a zeneszámok időtartamát, ráadásul a felvétel már letöltés közben is hallgatható.

A Pannon GSM nem véletlenül időzítette a Viva Comet díj átadó gálájára ezen egyedülálló szolgáltatás bejelentését. ˝A djuice megjelenésekor különleges, testre szabott szolgáltatásokat ígért a fiatal, aktív életet élő mobilosoknak, és ezen, hamarosan induló szolgáltatásunk újabb innovatív, valós igényeken alapuló megoldással gazdagítja kínálatunkat˝ – nyilatkozta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója a Viva televíziós csatorna immár hagyományos díjátadóján, amelynek sztárvendégeként Dannii Minogue-ot hívta meg a djuice.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle