Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új autós kihangosító a Nokiától

Kütyük

Új autós kihangosító a Nokiától

Az új HF-3 Nokia csatlakoztatható autós kihangosító egyszerűen telepíthető megoldást kínál az autóban történő kommunikációra.


A készlet a jó hangminőség érdekében beépített kihangosítóból és mikrofonból, valamint Pop-Port interfésszel rendelkező csatlakozókábelből áll. A hívások minden további készülék igénybe vétele nélkül a kompatibilis mobiltelefonon kezelhetők. A berendezés áramellátása az autó 12 V-os szivargyújtójáról történik. Javasoljuk a kihangosító és egy kompatibilis mobiltartó együttes használatát, mivel a mobiltartó megoldja a telefon elhelyezését az autóban, ugyanakkor optimális helyet biztosít a mikrofon számára. A készülék megfelelő telepítését a mikrofon felett kigyulladó lámpa jelzi. A kihangosító egység a kompatibilis mobiltelefonok töltését is elvégzi.

˝A csatlakoztatható autós kihangosító választ jelent a felhasználók azon igényére, hogy az autóban kényelmesen, egy olcsó és egyszerűen telepíthető megoldás révén telefonálhassanak˝ – magyarázta Teemu Suila, a Nokia Multimedia Kiegészítő termékek részlegének igazgatója. ˝A terméket úgy terveztük, hogy más gépkocsiba is egyszerűen és gyorsan átszerelhető legyen. A felhasználónak tehát az autó cseréje esetén sem kell lemondania a kihangosító nyújtotta kényelemről˝.

A készülék a tervek szerint 2004 harmadik negyedévétől kapható Európában.

A Nokia a távol-keleti térség mobiliparágának vezető vállalataként innovatív, ágazatvezető és piac-specifikus technológiát és termékeket kínál a régió közel húsz különböző piacán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés