Connect with us

Hirdetés

technokrata

Orange SPV C500, a világ legkisebb okostelefonja

Kütyük

Orange SPV C500, a világ legkisebb okostelefonja

Az Orange bejelentette a világ mindeddig legkisebb okostelefonját, a Microsoft Windows Mobile 2003 for Smartphone operációs rendszerre épülő SPV C500-at.


Az amszterdami World Handset Forumon debütált újdonság 108 milliméter hosszú, 46 milliméter széles, 16 milliméter vastag, tömege pedig nem éri el a 100 grammot. A 16 bites színmélységű, vagyis 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes folyadékkristályos kijelzővel felvértezett készülék 64 MB belső memóriával rendelkezik, akinek azonban esetleg ez nem lenne elegendő, miniSD memóriakártyák segítségével könnyedén tovább bővítheti a memóriát.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes SPV C500 infravörös port és USB interfész segítségével éppúgy kapcsolatba hozható más eszközökkel, mint rádiós Bluetooth technológia révén. A GPRS és MMS kompatibilis telefonon egyébként a már említett mobil Windows operációs rendszer legújabb verziója teljesít szolgálatot, vagyis a Windows Mobile 2003 for Smartphone Second Edition.

Az Orange munkatársai a bejelentés kapcsán elmondták, hogy az okostelefon újdonság az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Svájcban, Dániában, Hollandiában, Lengyelországban és Szlovákiában még a nyáron meg fog jelenni a kereskedelmi forgalomban. A készülék várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés