Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Ericsson teljes körű kereskedelmi EDGE rendszert szállít a Telenor Mobil számára

Kütyük

Az Ericsson teljes körű kereskedelmi EDGE rendszert szállít a Telenor Mobil számára

A Telenor Mobil norvég mobilhálózat-üzemeltető az Ericssont választotta teljes körű kereskedelmi EDGE rendszerének szállítására.

A jelenleg üzemelő GSM/GPRS Ericsson hálózatának frissítése révén új fogyasztói és vállalati szolgáltatások bevezetése válik lehetővé. A megállapodás kiterjed a világ legészakibb, Svalbardban található mobilhálózatába irányuló szállításokra is.

A megállapodás értelmében az Ericsson gyors, csomagkapcsolt mobil internet-hozzáférést biztosító, teljes körű EDGE hálózati infrastruktúrát szállít. Az EDGE, a GPRS továbbfejlesztett változata, háromszor akkora adatmennyiséget képes kezelni a rendelkezésre álló spektrum sávjain, mint a GPRS.

˝Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Telenor Mobil, az Ericsson fontos, hosszú távú üzleti partnere telepíti a legújabb Ericsson EDGE rendszert jövőbeli igényeket is kielégítő mobilhálózatába˝ – nyilatkozta Aksel Aanensen, a Norvégiában működő Ericsson értékesítési és marketing-alelnöke. ˝Az EDGE technológiával frissített mobilhálózat révén a Telenor Mobil versenyképes új, nagy sebességű adatkommunikációs szolgáltatásokat nyújthat előfizetői számára˝.

A szállítások már megkezdődtek, és a frissített hálózat körülbelül kétmillió előfizetőt szolgál majd ki Norvégiában.

Az Ericsson folyamatos technológiai vezető szerepe révén formálja a mobil és a széles sávú internetes kommunikáció jövőjét. Több mint 140 országban kínál innovatív megoldásokat, ezáltal segítve a világ leghatékonyabb kommunikációs vállalatainak létrejöttét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés