Connect with us

technokrata

Akciós Invitel ADSL

Kütyük

Akciós Invitel ADSL

Magyarország második legnagyobb ADSL szolgáltatója, az Invitel most az új szerződőkre bízza, melyik csomag passzol az igényeikhez. Mindkét csomag közös eleme, hogy a belépési díj elengedésén kívül további kedvezményeket kínálnak.

Az Invitel legújabb akciójában két kedvezményes lehetőség közül választhat az, aki gyors és korlátlan Internet-szolgáltatást szeretne. Mindkét akciós lehetőségben közös, hogy az egyszeri belépési díjat nem kell megfizetni, azt az Invitel teljesen elengedi. Ez akár nettó 29.900 Ft árelőnyt is jelenthet.

A fenti kedvezményen felül, ha valakinek az nyeri el a tetszését, választhatja az egész nyáron ingyenes, azaz havidíj-mentes előfizetést. Az Invitel csak augusztus 31-e után kezd el számlázni. Ez az akciós feltétel egészen augusztus 31-ig mind az 1, mind a 2 éves elkötelezettséget jelentő szerződéseknél választható. A kedvezmény az egyéni és a kisüzleti előfizetőkre egyaránt vonatkozik, válasszák bár a 384 kb/s vagy az 512 kb/s sávszélességet.

Másik lehetőség, hogy bár nyáron is kell havidíjat fizetni, de minden eddiginél kisebb összeget, havi nettó 7280 Ft-ot (bruttó 9.100 Ft) – ez az ár a csak 1 éves elkötelezettséget jelentő szerződésre igaz. Ezt a lehetőséget is egyéni és kisüzleti előfizetők egyaránt választhatják, az ajánlat csak a június 30-ig megkötött szerződések esetében érvényes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle