Connect with us

technokrata

Kétszeresére nőtt az Interware Szerverhotelének területe

Kütyük

Kétszeresére nőtt az Interware Szerverhotelének területe

Az Interware átvette az Infigate egykori géptermét, így megduplázódott a szerverpark alapterülete.

Az egykori Infigate 480 m2 gépterme, amely a XI. kerület Hauszmann Alajos utcában található, megfelel a mai elvárásoknak, kialakításában, technikai, műszaki felszereltségében egyenértékű az Interware eddigi három géptermével, stabil és gyors összeköttetését a Victor Hugo utcai központtal optikai Internet-kapcsolatban biztosítja. A XI. kerületi gépterem nagy, összefüggő alapterülete miatt alkalmas a jelentősebb, esetleg elkülönített területet bérlő ügyfelek kiszolgálására, és kényelmesebb a rack szekrények elhelyezése is.

Mivel a piac egyre inkább követelményként állítja a Szolgáltatók elé a redundáns szolgáltatások meglétét, így a szélsőséges katasztrófa helyzetek esetén is zökkenőmentesen működést, ezért az Interware az áram, Internet, klímaberendezés, folyadék hűtő és hűtött vízellátó rendszer, után a fizikai elhelyezést is duplikálta, így lehetségessé vált az eltérő geológiai koordinátákon történő szerver üzemeltetést is.

Az Interware az SWI Kft-ben történő tulajdonrész megszerzésével a Below the Line piac irányába tett lépések után nyitni kíván a komplex rendszereket üzemeltető multinacionális nagyvállalatok, bankok, illetve további internet- és hostingszolgáltatók felé is.

Interware Szerverhotel történelem

– az Interware Kft. 1997-ben kezdte meg működését, ekkor egy 16 m2-es gépterem állt rendelkezésre
– 2000-ben kezdődött meg az első komoly beruházás, mely egy 120 m2-es gépterem építését jelentette a XIII. kerület Victor Hugo utcai központjában
– 2001-ben az akkor már Interware Rt. ugyanitt, második 120 m2-es Data Centerét adta át a szervereknek
– 2003. június 5-én megnyílt a harmadik, jóval nagyobb, 240 m2-es gépterem, mellyel az Interware megduplázta az addig rendelkezésre álló területet és a Szerverhotel a nyilvánosság számára is megnyitotta kapuit; még ebben az évben a szerverek száma meghaladta az ezret

A nem is remélt gyors növekedésnek köszönhetően 2004-ben aktuálissá vált a bővítés, mivel az év első felében a hostolt szerverek száma megközelítette az 1500-at.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek