Connect with us

Hirdetés

technokrata

Xenium 650: széthajtható új kamerás mobil a Philips-től

Kütyük

Xenium 650: széthajtható új kamerás mobil a Philips-től

A Philips hamarosan ki fogja adni legújabb Xenium mobiltelefonját, mely elsősorban szétnyitható kialakításáról, két kijelzőjéről és beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű, GRPS Class 10 kompatibilis Xenium 650 tömege 95 gramm. A leginkább üzletembereknek ajánlott készülék STN technológiájú passzív mátrixos fő kijelzője 128×160 képpontos felbontású és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a külső kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül, viszont csak fekete-fehér.

A harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott készülék a mai kor elvárásainak megfelelően Java MIDP 2.0 és WAP 2.0 kompatibilis és természetesen minden további nélkül képes MMS üzenetek küldésére és fogadására. Az integrált kamera megegyezik a Philips 530 kamerájával, ennek megfelelően egy maximum 640×480 képpontos, vagyis VGA felbontású fotók készítésére alkalmas fényképezőgéppel van dolgunk.

Ami igazán érdekes: a Philips Xenium 650 készenléti ideje a gyártó szerint nem kevesebb mint 810 óra, vagyis 33 nap, e mellett pedig a beszélgetési idő sem kevés, egész pontosan 8,5 óra. A készülék bejelentési időpontja egyelőre ismeretlen, a nagyjából 300 eurós újdonság kereskedelmi forgalomban történő debütálására várhatóan idén ősszel kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés