Connect with us

technokrata

Xenium 650: széthajtható új kamerás mobil a Philips-től

Kütyük

Xenium 650: széthajtható új kamerás mobil a Philips-től

A Philips hamarosan ki fogja adni legújabb Xenium mobiltelefonját, mely elsősorban szétnyitható kialakításáról, két kijelzőjéről és beépített digitális fényképezőgépéről ismerszik meg.


A kétsávos (GSM 900/1800 MHz) működésű, GRPS Class 10 kompatibilis Xenium 650 tömege 95 gramm. A leginkább üzletembereknek ajánlott készülék STN technológiájú passzív mátrixos fő kijelzője 128×160 képpontos felbontású és 65 ezer színárnyalat megjelenítésére képes, a külső kijelző pedig a legfejlettebb OLED technológiára épül, viszont csak fekete-fehér.

A harminckét szólamú polifonikus csengőhangokkal ellátott készülék a mai kor elvárásainak megfelelően Java MIDP 2.0 és WAP 2.0 kompatibilis és természetesen minden további nélkül képes MMS üzenetek küldésére és fogadására. Az integrált kamera megegyezik a Philips 530 kamerájával, ennek megfelelően egy maximum 640×480 képpontos, vagyis VGA felbontású fotók készítésére alkalmas fényképezőgéppel van dolgunk.

Ami igazán érdekes: a Philips Xenium 650 készenléti ideje a gyártó szerint nem kevesebb mint 810 óra, vagyis 33 nap, e mellett pedig a beszélgetési idő sem kevés, egész pontosan 8,5 óra. A készülék bejelentési időpontja egyelőre ismeretlen, a nagyjából 300 eurós újdonság kereskedelmi forgalomban történő debütálására várhatóan idén ősszel kerül majd sor.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle