Connect with us

technokrata

624 MHz-es processzorral szerelt új Dell kéziszámítógép

Kütyük

624 MHz-es processzorral szerelt új Dell kéziszámítógép

A világ legnagyobb számítógép gyártó cégei között jegyzett Dell egy rendkívül nagy teljesítményű processzorral ellátott kéziszámítógéppel rukkolt elő.


A vadonatúj Dell Axim X30-as modell lelke nem más, mint egy 624 MHz-es működési frekvenciával rendelkező Intel XScale PXA270-es mikroprocesszor, melyet egyébként nemrégiben jelentett be a Santa Clara-i székhelyű chipgyártó vállalat.

A Bluetooth és WLAN vezeték nélküli adatátviteli technológiákat támogató Axim X30 igazi ékessége a 65.536 színárnyalat megjelenítésére képes, 3,5 colos képátlójú folyadékkristályos kijelző, mely természetesen érintésérzékeny. A legfrissebb mobil Microsoft operációs rendszerre, vagyis a Windows Mobile 2003 Second Editionre épülő kéziszámítógép beépített memóriája SD (Secure Digital) memóriakártyák révén bővíthető tovább.

A Dell Axim X30-as csúcsmodell június 24-én jelenik majd meg a kereskedelmi forgalomban, még pedig 382 eurós áron. Ezenkívül elérhető egyébként a készülék 312 MHz-es processzorral felszerelt, Bluetooth-t és WLAN-t nélkülöző változata 219 eurós áron, valamint 312 euróért megvásárolható az Axim kéziszámítógép ugyancsak 312 MHz-es órajelű chipre épülő, Bluetooth és WLAN kompatibilis verziója.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle