Connect with us

Hirdetés

technokrata

Teljes Vodafone lefedettség a ˝kisföldalattiban˝

Kütyük

Teljes Vodafone lefedettség a ˝kisföldalattiban˝

Legmodernebb technológia a kontinens legrégibb földalatti vonalán: a Vodafone a ˝kisföldalatti˝ teljes hosszában lefedettséget biztosít, versenytársainál lényegesen jobb minőségben.

A Vodafone Magyarország Rt. június 3-tól a ˝kisföldalatti˝ (M1) teljes hosszában biztosítja a megszakítás nélküli hang- és adatátvitelt. Kiemelten fontos, hogy a földalatti vonal minden pontján tökéletes lefedettséget nyújt, valamint a rendszer a 3G kívánalmaknak megfelelően épült.

A Vodafone már a kék metró (M2) vonalán is megkezdte korszerű rendszere telepítését, amely várhatóan nyár végére biztosít majd teljes lefedettséget. A piros metró (M3) vonalán a Vodafone ügyfelei karácsonytól élvezhetik a szolgáltatás előnyeit.

Magyarországra érkezése óta a Vodafone több mint 600 millió eurót fordított az ország legmodernebb hálózatának fejlesztésére. A legfrissebb technológiát használva a magasan képzett magyar mérnökök mindössze öt év alatt építették ki a versenytársak lefedettségéhez és minőségéhez mérhető országos hálózatot.

A Vodafone Magyarország június 15-től országos reklámkampányt indít eredményeinek megfelelő kommunikációja érdekében.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés