Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: gyors márkaváltás

Kütyük

T-Mobile: gyors márkaváltás

A március 22-i döntést követően rekord gyorsasággal, alig több mint 1,5 hónap alatt a Westel márkanevet a T-Mobile váltotta fel.

A T-Mobile márka bevezetése a nemzetközi előírások betartása mellett, a vállalatcsoport szakembereinek közreműködésével, szinte teljes egészében hazai szakemberek, közreműködök részvételével és rendkívül gyorsan zajlott le.

Közvetlenül 1.200 ember, a vállalat munkatársain túl gyártók, beszállítók, grafikai stúdiók és reklámügynökségek, tanácsadók megfeszített munkájával eredményesen zárult a T-Mobile márka bevezetésének első, leglátványosabb szakasza. Június 5-től a világ egyik meghatározó mobilcége Magyarországon is piacvezetőként, T-Mobile néven nyújt még értékesebb szolgáltatásokat.

Május 3-a és június 5-e, azaz a névváltás és a T-Mobile Nap közötti időszakban a társaság közel 300 üzlete, WAP-oldala, honlapja, több száz különböző szóróanyaga, hirdetései, kiadványai és szinte felsorolhatatlan számú egyéb megjelenése öltötte magára az új szín- és képi világot.

A T-Mobile Nap előtt pénteken megnyílnak a T-Mobile mintaboltok (pl. Mammut bevásárlóközpont, Vörösmarty tér), amelyek minden részletükben és az ügyféltér kialakításában is a legújabb irányelveket követik. Május végén megkezdődött a mobiltelefonok hálózati feliratának cseréje, amely a több milliós ügyféltábor esetén az első szakasz lezárásánál tovább, augusztus végéig tart majd.

A nagyszabású munka alapos és pontos megtervezése során nagyjából 30 ezer oldalnyi elemzés és dokumentáció készült. A hazai szakemberek munkájának elismeréseként a márkaváltás során több magyar elképzelés – így pl. az üzletek karakterét meghatározó fénykeretek – a T-Mobile csoporton belül nemzetközi színtéren is bevezetésre kerül.

A T-Mobile Magyarország Rt. munkatársai, magyar ügynökségek, magyar stúdiók és beszállítók készítette reklámfilmek, kreatív anyagok, a magyar felhasználói igényekhez igazított arculati elemek, kiadványok és megjelenések várhatóan kedvező fogadtatásra találnak. Ezt igazolják a márka ismertségére vonatkozó adatok is, amelyekből kiderül, a T-Mobile márka nagyon rövid idő alatt nem várt ismertséget könyvelhetett el, messze meghaladva az eredeti ütemtervben foglalt tervszámokat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés