Connect with us

technokrata

Samsung SCH-A790: 262 ezer színárnyalat, külső OLED kijelző

Kütyük

Samsung SCH-A790: 262 ezer színárnyalat, külső OLED kijelző

A Samsung a közeljövőben egy a világ több mint száz országában forgalmazni kívánt univerzális CDMA-GSM mobiltelefonnal fog megjelenni a piacon.


A Samsung SCH-A790 típusjelzésű, széthajtható kialakítással rendelkező újdonság TFT (Thin Film Transistor) technológiájú belső kijelzője 128×160 pixeles felbontású, de ami ennél sokkal fontosabb, nem kevesebb mint 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes. A piacon várhatóan valamikor idén nyár végén debütáló készülékről természetesen a külső kijelző sem hiányozhat, mely ez esetben a legfejlettebb OLED technológiákra épül.

Integrált GPS modulja révén az SCH-A790 komoly segítséget nyújt a tájékozódásban, ezenkívül pedig említésre méltó a telefon integrált digitális fényképezőgépe, mely maximum 640×480 képpontos (VGA) fotók készítésére alkalmas. A kamerával rossz fényviszonyok között sem lehetetlen fotózni, köszönhetően egyrészt az éjszakai üzemmódnak, másrészt pedig a beépített vakunak.

A SMS és MMS kompatibilis Samsung SCH-A790 kereskedelmi ára előreláthatólag 300-400 dollár körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle