Connect with us

technokrata

Relax: előfizetéses díjcsomagok havidíj nélkül a T-Mobile-tól

Kütyük

Relax: előfizetéses díjcsomagok havidíj nélkül a T-Mobile-tól

A márkaváltás kedvező ajánlatainak egyikeként Relax néven június 5-től, a T-Mobile Naptól választhatók a T-Mobile új előfizetéses díjcsomagjai, amelyek mindegyike havidíj nélkül, kizárólag a percdíjak megfizetésével vehető igénybe.

A Relax 1000 előfizetői például a csomagban foglalt percek felhasználásával a nap minden órájában minden belföldi előfizetőt mindössze 25 forintért hívhatnak. A csomag felhasználását követően a percdíj pedig csak 22,50 forint.

Relax: előfizetés havidíj nélkül
A hazai mobilhasználók számára a T-Mobile Napon rég várt újdonsággal szolgál az ország legnagyobb mobilcége, a T-Mobile. A június 5-től bevezetett Relax csomagokkal ugyanis az előfizetéses ügyfelek ezentúl havidíj nélkül, kizárólag a pecdíjakat fizetve telefonálhatnak. Maguk dönthetnek arról, hogy a 100, 250, 500 vagy 1000 percet tartalmazó Relax csomagok közül melyik a legelőnyösebb számukra. A Relax lényege, hogy a csomagban foglalt perceket az ügyfél egyben fizeti meg és minden kifizetett percet fel is használhat. A Relax átlátható, mert minden időszakban és minden belföldi hálózatba azonos díjat kínál, így könnyen kiszámítható, mennyibe kerül egy beszélgetés. Az sem jelenthet gondot, ha a csomagban foglalt percek kevésnek bizonyulnak, ugyanis azok felhasználását követően a mindenkor egységes percdíjak tovább csökkennek. A csomagok közötti váltás díjmentes és a Relax szinte minden, az előfizetéses ügyfelek számára kínált szolgáltatást, illetve kedvezményt magában foglal. A Relax csomagokban a hangposta felhívása alapesetben 16-07 óráig és munkaszüneti napokon díjmentes. A kedvezmények részeként a többi előfizetéses díjcsomaghoz hasonlóan a Relaxot választók havonta 5 MMS-t küldhetnek ingyenesen év végéig. A kiegészítő SMS-csomagokkal az üzenetek díja jelentősen csökkenthető és az SMS-csomag 80 használatával a hangpostán hagyott üzenetek éjjel-nappal, bármely időszakban díjmentesen hallgathatók meg.

Relax: több perc, jóval kedvezőbb percdíj
A Relax csomagok mindenki számára kedvezőek és a nagyobb perccsomagok választásával egyre alacsonyabb díjakkal telefonálhatnak a T-Mobile ügyfelei. A Relax 500 perccsomagban foglalt mobilhasználattal a nap minden időszakában percenként 35, a Relax 1000-rel pedig 25 forintért hívható bármely belföldi előfizető, csúcsidő nélkül.

Relax nemzetközi csomagok: hívja a világ 29 országának előfizetőit akár 25 forintért!
Akik a magyarországi hívások mellett külföldre is gyakran telefonálnak, további díjkedvezményhez juthatnak a Relax kiegészítő nemzetközi perccsomagjaival. A belföldi Relax perc-csomaghoz választható nemzetközi változattal valóban szabad a kommunikáció, hiszen a világ 29 országának minden mobilos és vezetékes előfizetője belföldi percdíjakért hívható. A nemzetközi Relax csomagokkal az Európai Unió valamennyi országa, az Egyesült Államok és a környező országok minden előfizetőjével alacsony percdíjakkal beszélgethetnek a T-Mobile ügyfelei. A Relax kiegészítő nemzetközi csomagokkal a T-Mobile leegyszerűsíti a kapcsolattartást, hiszen a hívó félnek nem szükséges ismernie, hogy a hívott fél külföldön mely hálózat előfizetője.

A Relax és Relax kiegészítő nemzetközi csomagokban foglalt beszélgetések esetében a számlázás egyperces egységekben történik és minden megkezdett egység díjköteles.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle